Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (3873) İnceleme
  • (544) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(3873)
    • 5 Yıldız(3684)
    • 4 Yıldız(173)
    • 3 Yıldız(10)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(4)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 17/03/2021

    Por lo que pude investigar de este producto, esta muy completo, el manual está en inglés, trae cargador, con enchufe para tu área geográfica, no se si elegí mal algo o no trae cable para cargar conector xt60, recomiendo un cable sensor de temperatura, para mejor cuidado de la carga y evitar un sobrecalentamiento de la batería.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 11/01/2021

    Ürünü Sipariş Ettim Tam 10 günde elime ulaştı emeği geçen herkeze teşekkürler ürün performansıda süper kargo mükemmel herbişeyi eksiksiz tam olarak yollamışlar.Birde balans kablosu yaptım piller arası tam hepsi eşit dolsun diye süper şarz ediyor iki adet aldım ve hem tek hücreli olsun hem balans şarzı olsun mükemmel.resimlerinide sizlerle paylaşmak istedim.Bu Arada iki adet siparişim 324,46 TL + Gümrük masrafı 45 tl = 370 Tl'ye elime ulaşmış oldu.bilgilerinize

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 25/11/2020

    11.11 İndiriminden turkey direct mail seçeneğiyle satın aldım daha düşük fiyat olduğu için ingiltere fiş aldım yanında hediye olarak avrupa fiş dönüştürücü konulmuştu ve bundan memnun kaldım.13 günde aras kargo ile sipariş elime ulaştı.İlk denememde 1 saat şarj olduktan sonra ekrana elip değince ekran gitti lakin daha sonrasında böyle bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel bir şekilde çalışıyor akülerimi şarj ederken tam performans şarj ediyor içinde fan yok uzun süreli kullanımda ısınma yapıyor aşırı olmamasına rağmen ben dışardan fan çalıştırarak kullanıyorum. İçine fan konulsaydı çok daha iyi olurdu düşünüyorum. Sıcaklık sensörü içinden çıkmadı bunu harici olarak almanız gerekiyor lakin ayarlarında da sıcaklık ayarını göremedim sıcaklık sensörü olmayadabilir. Youtube da videosunu paylaştım ordan da izleyebilirsiniz.İmax Araç aküsü şarjı vs şeklinde aratarak kısaca cihaz bu şekilde.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 22/01/2021

    Hibátlan állapotban és gyorsan megkaptam a csomagot. A töltő jónak tűnik, az első próbákat legalábbis kiállta, tárolási feszültségre töltöttem vele egy 2 és egy 3 cellás LiPo akkumulátort. A töltés alatt a csatlakozók környékén eléggé felmelegszik a készülék. Ajánlott.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 05/07/2021

    seems ok. arrived in good condition. it only has one T type charging cable, so if you have other connector type you should order the according plug type. I don't really know what those other cables do, but you have quite a few in the box. the tracking status is not updated on the app, but I received every package until now

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/04/2021

    Доставлено в срок, описанию соответствует полностью. Комплектация совпадает с заявленной, выход блока питания DC 15V 6A, в комплекте печатное руководство на английском языке с понятной блок-схемой меню. Построена на базе MCU ATMEL Atmega32 (проверил лично, фотографии внутреннего мира зарядного прилагаю), разводка разъема ICSP похожа на оригинал от SkyRC (GND на контакте 5). Функции обмена информацией с ПК по умолчанию включены (в меню выбора USB/Temp выбран USB). По факту порт USB отсутствует, вместо этого на разъем датчика температуры выведен пин TX UART, на который при работе зарядное шлет какие-то данные на скорости 9600 бод (смотрел логически анализатором). С составом данных пока не разобрался и к LogView не подключал. Работает прекрасно, альтернативную прошивку (cheali-charger) пока не загружал: не уверен, что мне это нужно. Приобретением очень доволен.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/02/2021

    el empate llegó con un adaptador de corriente para viajeros, aunque yo no lo use ya que lo pedí con la toma de corriente para mi país. a México llegó a través del servicio de estafeta en 20 días aproximadamente. el producto parece de buena calidad aunque aún no lo pruebo, llegó con muchos accesorios

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/12/2020

    I have even bought this charger twice now. So far I have not had any of the problems or defects mentioned here. As always, very well packaged and great quality. The price-performance ratio is unbeatable

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 08/04/2021

    Buen producto. Esencial para el FPV y cargar tus baterías lipo. Recomiendo comprar también el adaptador para cargar hasta 6 baterías porque si no con el balanceador solo puedes cargar una a una y eso es una locura cuando tienes que cargar 6 o 10 baterías

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 19/01/2021

    Very good product. After a while I tried it, it works properly. It came in 20 days in Greece with a lot of good packaging and without damage. Thank you once again banggood !!

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,337.97
    • TRY196.16
    • TRY383.49
    • TRY508.37
    • TRY329.97
    • TRY615.42
    • TRY1,070.36
    • TRY231.84
    • TRY178.32
    • TRY222.92
    • TRY294.28
    • TRY660.02
    • TRY972.23
    • TRY71.27
    • TRY347.81
    • TRY767.07
    • TRY267.52
    • TRY160.48