Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (8) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(8)
    • 5 Yıldız(5)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 23/04/2024

    The product fits my Hyundai IX35 2013 car perfectly. Fast, 4GB ram, 64GB ROM. Perfect sound, reverse assist, fast loading. This is the first tablet that works perfectly, I hope it will last for a long time. Thank you

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/04/2024

    Hello, can you tell me the password to access the factory settings.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 10/02/2024

    Hello. I would like to thank you for this product. I connected this android radio to Hyundai Accent III 2009. Everything is perfect. I try some apps (spotify, browswer, carplay) and I am satisfied.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/02/2024

    don't buy this stereo. it's all fraud! they will ship the 9" Android 8.1 , 2gb ram 32gb rom instead of the 9" Android 10,,4gb ram 64gb rom. and they don't accept their mistake!! waiting more than 10 days for an answer

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 13/03/2024

    Very Good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/04/2024

    it should be 4gb ram, but actually there is 2gb and seller don't respond for factory settings code (it is 888888)

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 04/04/2024

    selamün aleyküm merhaba abi bu a.q gavur kâfir çinliler hemen hepsimi dolandırıcı sahtekar ya 4/64gb diye aldık 2gb ram çıktı müşterime mağdur oldum fiyat ind.li uygun diye kandim aldım mağdur ve şikayetciyim tavsiye etmiyorum arkadaşlar sakın almayin 2+64gb geliyor ve dokunmatik tuşlar çalışmıyor ve video HD oynatmıyor kasıyor donuyor aman uzak durun derim Allah için ;( üzgünüm banggood umarım telafi eder yeni ürün veya kısmi para iade ile bakalım göreceğiz şikayet ettim hayrlısi artık ;((

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 04/04/2024

    selamün aleyküm merhaba abi bu a.q gavur kâfir çinliler hemen hepsimi dolandırıcı sahtekar ya 4/64gb diye aldık 2gb ram çıktı müşterime mağdur oldum fiyat ind.li uygun diye kandim aldım mağdur ve şikayetciyim tavsiye etmiyorum arkadaşlar sakın almayin 2+64gb geliyor ve dokunmatik tuşlar çalışmıyor ve video HD oynatmıyor kasıyor donuyor aman uzak durun derim Allah için ;( üzgünüm banggood umarım telafi eder yeni ürün veya kısmi para iade ile bakalım göreceğiz şikayet ettim hayrlısi artık ;((

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$72.99
    • US$95.99
    • US$99.99
    • US$129.99
    • US$59.99
    • US$102.08
    • US$164.99
    • US$261.95
    • US$315.82
    • US$16.99