Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (27) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(27)
    • 5 Yıldız(23)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 02/07/2019

    1,75

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/09/2021

    J'ai acheté plein de petites chemises sur ce site dont la marque INCERUN et franchement elles sont très bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/07/2021

    ممتاز

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/10/2020

    where...?

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/06/2018

    This shirt I received was too small. I ordered 3XL, the tag on it said 3XL, but I could barely get it on.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • nikolay
    RU
    11/08/2020

    ХОРОШАЯ РУБАШКА ЗА ТАКИЕ ДЕНЬГИ.СПАСИБО ПРОДАВЦУ.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/07/2019

    The size of this shirt is smaler than stated. I ordered an XL and the product is marked as XL, but the size is a normal Large.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/07/2019

    Velmi lehký materiál, což je pro velmi horké letní dny naprosto ideální. Líbí se okolí. Plně doporučuji.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/04/2019

    El producto llegó bien, solo que el color en la pagina es más claro y cuando llego se ve diferente. Es más oscuro

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/04/2019

    Ist ein bisschen klein für XL und der Stoff mir persönlich zu durchsichtig. Aber sonst OK.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY160.48
    • TRY222.92
    • TRY160.48
    • TRY187.24
    • TRY231.84
    • TRY142.64
    • TRY303.20
    • TRY222.92
    • TRY178.32
    • TRY169.40
    • TRY160.48
    • TRY196.16
    • TRY249.68
    • TRY196.16
    • TRY214.00
    • TRY169.40
    • TRY222.92
    • TRY231.84