Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (477) İnceleme
  • (77) Görüntü
  • (4) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(477)
    • 5 Yıldız(472)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 12/09/2018

    Good board with protections, could be better if it would not have balance connectors on side, rawer than on top. And the price =) little lower would be great!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/09/2021

    ISDT SAFE PARALLEL ADAPTER Очень качественная сборка, можно сказать премиум качество . Корпус сделан из метала. Хорошо работает. В комплекте идёт два электричесеих кабеля длинной примерно 14 см и второй 15 см. Я заказал сразу два таких адаптера, потому, что надо сразу заряжать много батарей и главное безлпастно. Доставка была долгая, ей не доволен.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/02/2021

    tres bon produit, tres lourd preuve de qualite et il sont tres beau. tres pratique je peut charger 4 fois plus vite si on considere quabituellement je charge qu’une seul batterie a la fois. satisfait

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/04/2021

    superbe paraboard, idéal avec un isdt pro je charge mes lipos par 4 en même temps jamais eu de problèmes à commander sans hésiter.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/03/2021

    Das Parallelboard ist sehr gut ausgeführt, stabiles Gehäuse, Anschlußkabel und Balancerkabel werden mitgeliefert. Alles Bestens!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/01/2021

    When charging, charge only same lipos, never mix 3S with 4S. Works great and you can charge 4 same lipos at once.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • repise
    IT
    17/12/2020

    essential stuff to charge a lot of lipos safely

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2021

    cannot wait to try them

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/04/2021

    Sehr robust und tolle Verarbeitung. Nutze es bei jedem Ladevorgang!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/02/2021

    Perfect for charging my RC products ! !

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY972.23
    • TRY660.02
    • TRY80.19
    • TRY793.83
    • TRY160.48
    • TRY115.88
    • TRY303.20
    • TRY335.32
    • TRY329.97
    • TRY767.07
    • TRY89.11
    • TRY142.64
    • TRY891.95
    • TRY89.11
    • TRY767.07
    • TRY802.75
    • TRY767.07
    • TRY1,694.79