Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (28) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(28)
    • 5 Yıldız(27)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 06/10/2020

    Píšem recenziu neskôr, zariadenie pracuje bez problémov, má to v sebe batériu, dávkuje vodu v sekundách a v počte dní.Zatiaľ spokojnosť.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/08/2021

    Haven't test it yet but looks OK.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/04/2021

    it works well, wish İTS pipes would ve longer.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/08/2021

    È il secondo che ordino. Soddisfatto. Spero che duri nel tempo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/06/2021

    Buon prodotto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/11/2020

    Rcvd today, al came in goog condition, many thanks to banggood team.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/05/2021

    Ürün kullanışlı gözüküyor sulamaz zannediyordum ama 2 dakika içinde saksılar göl oldu işe yarıyor sessiz çalışıyor tabi motor biryere değerse titreşimden dolayı ses yapabilir. Akvaryumcularda olan hava hortumu rahat uyar. Onla istenilen şekilde uzatma yapılabilir ucları ise 3d yazıcıda yapılabilir. Normal tatil dışı suçlarken her tarafı su yapmaktansa böyle azar azar düzenli sulanması iyi olacağı kanaatindeyim

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/09/2021

    Could not submit review for another product washout reviewing this one - have nothing to say - one star less because I am forced to review without testing the product.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/06/2021

    Nice little pump to keep my flowers healthy. The black pipes are a little short, you will need to order some longer ones if your flowers are more than 1.5 meter apart. Here's a video I made with my cellphone with the pump in action: https://www.youtube.com/watch?v=V-PBy3iIlGw

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/09/2021

    So simple, works great! I am using it for 2 plants, I don't think the pump will handle 8 since with 2 the pump makes an effort

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY189.92
    • TRY44.51
    • TRY80.19
    • TRY231.84
    • TRY120.34
    • TRY89.11
    • TRY177.43
    • TRY71.27
    • TRY71.27
    • TRY169.40