Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (259) İnceleme
  • (39) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(259)
    • 5 Yıldız(236)
    • 4 Yıldız(19)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 21/04/2021

    Nagyon tetszik, gyorsan fel fűt és már ontja is magából a gőzt. Leegyszerűsíti a makacs zsiradékok eltávolítását különösképp a bronz kefés toldóval. Egyetlen egy hátrány, hogy kicsi a víz tartály kapacitása, de ezt könnyen lehet orvosolni egy műanyag cső segítségével. I like it really much. It preheat very fast. It takes much more easy to clean greasy surfaces. Only one disadvantage, the water tank capacity is small.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 04/11/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov, veľmi rýchlo z EÚ skladu. Bol zabalený v pevnej kartónovej krabici. Produkt som ešte neskúšal, je to darček na vianoce. V balení je veľa príslušenstva a ešte aj taška na uloženie. Za dobrú cenu som dostal veľmi dobrý produkt. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems, very quickly from the EU warehouse. It was packed in a sturdy cardboard box. I haven't tried the product yet, it's a Christmas present. The package includes many accessories and also a storage bag. For a good price I got a very good product. Thank you Banggood.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/08/2021

    ... ήρθε αρκετά γρήγορα από Τσεχία...και σε καλή κατάσταση!!! ..όλα όπως η περιγραφή του προϊόντος....... ...λίγο μικρό το δοχείο νερού.... ..καλή ποιότητα υλικών.. .. μακροζωία..θα δείξει???

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/04/2021

    Rendben megjött. Az ablakon próbáltam ki először. Nagyon jól letisztította, de apró vízcseppeket hagyott, amit le kellet törölni. Első ilyen készülékem, eddig elégedett vagyok vele.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/03/2021

    really quick delivery, it came with a fabric bag that seems pretty robust to hold the materials. the quality seems fine, I'm yet to try the equipment but I'm sure it works like a charm. very satisfied.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/02/2021

    S prístrojom maximálna spokojnosť!! všetko funguje ako má, materiál je pomerne kvalitný. Recenzia by bola ale nemôžem toľko znakov :D :D :D

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/01/2021

    Very fast shipping!The steam cleaner looks high quality.I used it two times till now and i can say that is very good buy!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/11/2020

    Magyarországról rendeltem, PayPal-lal fizettem. Viszonylag hamar (kb 1 hét) meg is kaptam. Minden remekül működik. Két textil mop is járt hozzá + egy ajándék táska, amibe szépen el lehet pakolni.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 18/10/2020

    Looks very good. Good build quality plenty accesories and much more use cases to use them!!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 11/08/2021

    Objednane v nedelu, v stredu prišlo, šikovna mašinka, prekvapilo ma postupne vypustanie pary pri vibrovani mašinky, co znamena ze ziadna vlhkost neostavala na podlahe, ale podlahu počistilo a bola prijemne tepla na dotyk.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY5,102.75
    • TRY2,957.12
    • TRY3,396.99
    • TRY4,056.94
    • TRY3,101.28
    • TRY2,749.67
    • TRY5,409.28
    • TRY234.32
    • TRY901.47
    • TRY2,524.28
    • TRY2,416.10
    • TRY297.43
    • TRY522.82
    • TRY2,578.47
    • TRY3,407.81
    • TRY450.69
    • TRY2,614.44
    • TRY180.22