Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (251) İnceleme
  • (36) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(251)
    • 5 Yıldız(243)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 08/02/2021

    Product corresponds to the description. Very good quality, works great. Soldering tips can be exchanged without any problems. Top product at a good price. I can recommend it with a clear conscience.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • TomVIP5
    DE
    08/04/2021

    Allroundpaket an Lötspitzen die man so braucht. Endlich kann ich problemlos SMD Bausteine Löten!!! All-round package of soldering tips that you need. Finally I can solder SMD components without any problems!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • TomVIP5
    DE
    03/03/2021

    Ich bin mit den Lötspitzen sehr zufrieden! Endlich mal alle Varianten zur Hand! I am very satisfied with the soldering tips! Finally all variants at hand!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/01/2021

    o pacote da entrega veio todo furado! correio tinha colocado fita em um dos lados mais ja tinha perdido no caminho algumas pontas

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • cYcVIP4
    ZA
    31/12/2020

    fast shipping and great fit for my JCD8898 solder station the solder station came with a single tip which is adequate for most work but for precision work i prefer either a finer tip or the wedge tip and both are included in this set

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2020

    Ürünler güzel görünüyor 11 kasımda aldım 19 kasımda teslim edildi daha denemedim ama iş görür gibi çok kaliteli değil ancak kötü de değil

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/07/2021

    Entrega em 10 dias.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/04/2021

    Super

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2021

    Ürünü henüz deneme fırsatım olmadı. 2 hafta sonra İstanbul'a ve 1 hafta sonra da adresime geldi. Paketleme de herhangi bir sorun yoktu. Ürün sağlam geldi.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/03/2021

    güzel ürün

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY60.70
    • TRY69.39
    • TRY86.75
    • TRY69.39
    • TRY69.39
    • TRY60.70
    • TRY78.07
    • TRY78.07
    • TRY95.44
    • TRY95.44
    • TRY86.75
    • TRY399.38
    • TRY60.70
    • TRY104.12
    • TRY104.12
    • TRY86.75
    • TRY121.49
    • TRY75.99