Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (75) İnceleme
  • (13) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(75)
    • 5 Yıldız(71)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 09/03/2021

    A készülék határidőn belül, épségben megérkezett, bár a doboza eltörött (de úgysem a dobozért vásároltam). Első próba után úgy látom, hogy rendben van. Egy könnyen hordozható, szabályozható hőfokú pákára volt szükségem és ez megfelel a célnak. Ár/érték arányban mindenképpen jó választás. A csomagoláson kellene végre egy kicsit javítani.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 08/04/2021

    Товар отличный, пришёл вовремя, всё соответствует описанию. Паяльник очень эргономичный и качественный. В руке лежит очень удобно. Мягкий провод. Спасибо продавцу!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/08/2021

    Przesyłka przyszła bardzo szybko. Towar dobrze zapakowany. Wszystko działa poprawnie. Warto wybrać lutownicę z dodatkowymi grotami, pomocne będą w różnych sytuacjach. Ustawianie temperatury działa tak jak powinno. Bardzo poręczna i lekka, nie ślizga się w dłoni z uwagi na silikonowy element w miejscu trzymania. Jestem zadowolony z zakupu. Polecam.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2021

    Product corresponds to the description. I bought one a few weeks ago and I'm very happy with it. Works perfectly and perfectly. Quality is very good. Wanted to have one for my toolbox too. I can recommend this soldering iron. Soldering tips and heating elements are easy to exchange

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/02/2021

    Excelente ferro de solda, esquenta muito rápido, apenas 20s. Ele salva a ultima temperatura regulada, ou seja, se desligar da tomada e for usar depois de um tempo, não precisa regular novamente, se não for necessário. Ponteiras que acompanha o ferro são ótimas. Recomendo !!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/02/2021

    Product corresponds to the description. Works excellently, lies very well in the hand. The warm-up phase takes about 25 seconds up to 500C. The soldering result is very good. Temperature control works reliably without any problems. Very good product. I highly recommend it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/05/2021

    buon saldatore

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/01/2021

    ürün eksiksiz olarak geldi. ürün kaliteli ve f/p bir ürün tavsiye ediyorum. yılbaşı nedeniyle 13 günde geldi. Good job.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/01/2021

    Bon produit

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/07/2021

    Great, original, hopefully durable in use 

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY277.80
    • TRY251.75
    • TRY251.75
    • TRY434.12
    • TRY286.49
    • TRY277.80
    • TRY269.12
    • TRY312.54
    • TRY277.80
    • TRY364.64
    • TRY321.22
    • TRY269.12
    • TRY295.26
    • TRY338.59
    • TRY189.57
    • TRY156.23
    • TRY225.70
    • TRY260.44