Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (78) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(78)
    • 5 Yıldız(77)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 09/10/2021

    it looks good. packaging was intact. mirror is excellent (good size so no magnifying). light is good and strong. cable is not too long. the stand does not look very strong.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/04/2021

    Minha esposa amou o presente, muito lindo, acabamento ótimo, tamanho portátil, as duas cores e intensidade de luz fazem ele perfeito para aquela make, e também ajuda demais em selfs.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/04/2021

    the mirror I was looking for. I suggest to buy it, although it is a little thicker than I expected

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/10/2021

    έφτασε γρήγορα.....

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/06/2021

    really fashion gadget

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/12/2020

    Geliştirilmiş sürüm olması çok iyi. Bir önceki aynayı da kullandım ama en iyisi bu.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2020

    Quite a large makeup mirror. Well made, it looks nice. And it has a functional backlight. I recommend

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/12/2021

    Perfect for Christmas gift!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/11/2021

    The mirror glass dont keep in the pvc frame and the seller dont send mě other one, or something..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/10/2021

    Πολύ ωραίος φωτισμός σε 3 εντάσεις.. ότι πρέπει για περιποίηση προσώπου!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$8.49
    • US$40.99
    • US$13.99
    • US$21.99
    • US$14.69
    • US$90.99
    • US$54.99
    • US$65.99
    • US$27.53
    • US$23.99
    • US$84.99
    • US$57.99
    • US$17.99
    • US$47.99
    • US$19.99
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$449.99