Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (205) İnceleme
  • (36) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(205)
    • 5 Yıldız(197)
    • 4 Yıldız(6)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 05/08/2021

    me surpreendi com a qualidade dos olhos. muito lindo e bem confortável para os passeios de bike tanto para sair e curtir um dia de sol. recomendo muito

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/01/2021

    1a steil und top Optik

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/12/2020

    все ок, быстрая Доставка.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2020

    Доставка до Крыма за 13дней💪🏻.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/07/2018

    Absolutely the same product as it was shown in the promotion. It has a strange new smell but I think it will disappear later on. I am totally satisfied with it and I recommend for others to buy it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/07/2018

    ses lunettes sont de grande qualité pour le prix la polarisation est bien faite des verres. elles sont livrées avec un étui de qualité et un véritable chiffon pour les nettoyer.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/01/2018

    Получил свой заказ. Всё упаковано хорошо. Очки очень красивые . Качество хорошее, надеюсь поляризация продержит долго и не сотрётся !! Спасибо BanGood !!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/09/2018

    Excelente producto con muy buena calidad La entrega fue muy rápida mucho antes de lo esperado. Recomiendo la compra de este producto al 100%.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/08/2018

    Recomendo a todos os clientes do site banggood óculos muito bonito acabamento perfeito lentes muito boa e entrega super rápida

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/07/2019

    minőségi cucc :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY138.86
    • TRY104.12
    • TRY78.07
    • TRY112.81
    • TRY156.23
    • TRY86.75
    • TRY95.44
    • TRY138.86
    • TRY130.17
    • TRY121.49
    • TRY121.49
    • TRY112.81
    • TRY112.89
    • TRY130.17
    • TRY86.75
    • TRY98.22
    • TRY112.81
    • TRY1,736.73