Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (760) İnceleme
  • (134) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(760)
    • 5 Yıldız(668)
    • 4 Yıldız(88)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/11/2020

    Very nice product that serves its purpose. Good ratio of what you get for that amount of money. The case was damaged during the shipment, but the product itself is intact. Definitely a recommendation if you don't use it professionally.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/12/2020

    👍❤️Fastest delivery ever👍 And as good goods as ever👍❤️ So Thank you so much for a very good deal once again 🧚🏽‍♂️👍❤️

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/12/2020

    Good item. Its come with battery. directly charge 220v. ürüne 20 lira vergi çıktı. liion tip pili var. bu fiyata alınabilir seviyede bir ürün. 3 6 9 ve 12mm lik tarakları var.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/11/2020

    Упаковка помчалась в дороге, но машинка не пострадала, работает нормально

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/02/2021

    Good quality mashine. Quick delivery and strong package. I like it :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/12/2020

    hát nem egy erőmű,de teszi a dolgát!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2020

    Towar zgodny z opisem i zamówieniem i szybka dostawa. Maszynka działa

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2020

    can't wait to use it in my Salon. everything was intact and very happy to have it

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • govVIP3
    GR
    20/10/2020

    καλή μηχανή για τα χρήματα που δίνεις κάνει κάποιο θόρυβο μάλλον χρειάζεται κάποιο λάδι λίπανσης

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/01/2021

    merci infiniment, j'ai reçu le produit, intact , je suis heureux d'avoir recevez l'article ,merci beaucoup

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY121.41
    • TRY270.95
    • TRY196.18
    • TRY84.02
    • TRY140.10
    • TRY112.06
    • TRY327.03
    • TRY140.10
    • TRY224.22
    • TRY233.57
    • TRY214.87
    • TRY168.14
    • TRY149.45
    • TRY196.18
    • TRY149.45
    • TRY121.41
    • TRY84.02
    • TRY177.49