Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1743) İnceleme
  • (193) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1743)
    • 5 Yıldız(1593)
    • 4 Yıldız(81)
    • 3 Yıldız(26)
    • 2 Yıldız(20)
    • 1 Yıldız(23)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 22/10/2021

    sadece denemek istedim kendi reçinemi kullanıyorum. elektronik merak ister merak olursa her güncellemeyi yapmanız gerekiyor. her nekadar virüs nedeniyle maddi sorunlar olsada merak nedeniyle bu tarz yenilikleri takip etmek lazım. *- satıcı güvenilir ve çok çok hızlı benim umudum yoktu açıkçası fakat tüm siparişlerimden önce elime ulaştı.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 14/12/2021

    i was happy to snap these up as freebies with an order. With a shelf life of 2 years, these will be very handy for future soldering projects.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/12/2021

    thanks alot ..Good service.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/06/2021

    Funguje

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/10/2021

    Looks like the plastic bag it came in was not enough protection and it started leaking. Still works though.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/09/2021

    Packing wasn't good enough. Cap was open & flux came out & dried the flux.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • Rampp88
    DE
    18/05/2021

    Der Stift funktioniert richtig gut. man muss die Spitze stark nach unten drücken damit das flussmittel in die Spitze läuft. Hat mir sehr beim Bau meiner Drohne geholfen.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 27/03/2020

    IL FLUSSANTE. Ottimo per le saldature nel campo hobbistico in particolar modo nel mondo droni fpv. Lo uso da diverso tempo e molte volte "salva" in caso di acquisto di stagno di bassa qualità. Peccato che durante il viaggio molta parte del liquido credo vada persa infatti dura veramente poco

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/08/2017

    Quick and well packed delivery. Usefull tool. Quality manufactured. Fully functional pen, helpful for good solder joints and waistfuless. No more sticky PCBs while using it. Received package as in description. I'm happy with my purchase.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/09/2016

    I like Banggood, but I have to say, I received this flux pen and it was all dried up. It seems that there may have been a leak. Please look at the picture number two. I shook it and tried to dab any on my pc board or my finger and nothing happens.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$7.99
    • US$7.27
    • US$8.49
    • US$12.99
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$17.99
    • US$23.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$59.99
    • US$44.79
    • US$33.99
    • US$11.99
    • US$43.99
    • US$29.99
    • US$58.99