Müşteri Değerlendirmesi

4.85 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (246) İnceleme
  • (47) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(246)
    • 5 Yıldız(209)
    • 4 Yıldız(37)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • 2020-06-26 10:40:05

    Saat güzel ama yazılımsal arayüz yetersiz ve cihaz 4g ve veri paylaşımında aşırı ısınma problemi. Tuşunda biri problemli basarken daha cok bastırmak gerekiyor. Coğu uygulamalarda problem yaşarsınız içindeki uygulamalar güncel değil play storu hesap açmak için play store güncel apk yüklemek gerekli Google asıstan gibi uygulama yok Google driver yok. Sonuçta bu cihazı fonsionel olarak kullanmak için alınıyor. Bu hizmetler için cok uğraşmak gerekli ve cihazı geliştirmek

    Yorumlar
  • ersoke
    TR
    2020-03-09 10:25:40

    İstediğim ürün geldi çok güzel 73 TL ücret ödeyerek teslim aldım

    Yorumlar (6)
  • Gabor
    HU
    2020-01-23 02:08:10

    First day with the watch so I'm satisfied. I hope this is a beginning of a beautiful friendship.

    Yorumlar
  • andreas
    DE
    2020-01-18 01:21:18

    Lieferung war schneller als angegeben👍. Das Produkt ist wie erwartet. Preis-Leistungen ist top, denn warte ich auf das letzte Firmwareupdate, dass es für die Optimus Pro freigegeben wird, da soll es ja nochmal einen gewaltigen Sprung geben, was die Nutzung der Hardware durch das Android ergibt.

    Yorumlar (2)
  • 2019-12-03 09:40:18

    Relógio bem bonito, muitas opções. Recomendo. Transporte pelos EUA muito rápido.

    Yorumlar (2)
  • 2019-11-09 01:55:37

    Great watch. Just got it. I had kc 05. broke it so got it. Hope it works well. I make custom skins. You can get it here https://discourse.fullandroidwatch.com/u/Ashik_Jonathan/activity/topics

    Yorumlar
  • 2020-03-25 11:43:06

    ottimo prodotto! potente e prestante nonostante le piccole dimensioni.

    Yorumlar
  • 2020-03-18 12:38:17

    ótimo produto. muito bom.

    Yorumlar
  • 2020-02-13 06:17:29

    llego algo tarde pero valio la pena la espera, el reloj es fantastico!!!!

    Yorumlar
  • 2020-05-24 11:38:09

    Nice looking watch. can't run both Spotify and a sports app like Endomondo at the same time and No update for GPS integration is a bummer

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,070.78
    • TRY1,177.86
    • TRY1,046.48
    • TRY1,111.96
    • TRY988.40
    • TRY848.37
    • TRY1,087.25
    • TRY1,177.86
    • TRY1,153.15
    • TRY271.75
    • TRY1,647.39
    • TRY1,400.27
    • TRY823.66
    • TRY988.40
    • TRY1,177.86
    • TRY1,029.59
    • TRY1,070.78
    • TRY260.22