Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (101) İnceleme
  • (22) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(101)
    • 5 Yıldız(98)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/12/2021

    frecce arrivate in 20 giorni Italia rapida consegna. corrisponde alla descrizione, ma e molto dura la gomma. non e come le frecce delle moto che sono più morbide. pazienza. ancora da provare se funzionano. buon venditore grazie Bangood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/10/2021

    wykonane solidnie jedyny minus to w porównanie do motocyklowych mają twarde gumy przez co są podatne na złamanie.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 02/07/2021

    Fast Delivery.. Good Blinker!! Thank You!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 01/10/2021

    Ordered extra sets of turn signal blinkers for my electric Laotie scooters. Got them in about 2 weeks. No problems with the order, received what I ordered, I have had zero problems with buying on Banggood. 5 stars all the way. I m a real person reviewing as a real customer.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/08/2021

    Wszystko zgodnie z opisem! Bardzo szybko dostarczone do Polski 11dni od zakupu. Świecą bardzo mocnym światłem bardzo dobrze widoczne w dzień, dodatkowo mają wbudowany przerywacz co znacznie ułatwia montaż! Polecam tego sprzedającego jak i ten model kierunkowskazów.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/10/2021

    Úspešne namontované 🙂

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 24/09/2021

    perfecto funciona a 60v

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/01/2022

    kvalita odpovida cene

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/12/2021

    kvalita odpovida cene

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/11/2021

    Wszystko Ok. Kierunkowskazy dotarły całe i zdrowe! polecam zakupy u tego sprzedawcy. Pozdrawiam.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$25.99
    • US$43.99
    • US$59.99
    • US$22.99
    • US$12.00
    • US$23.99