Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (66) İnceleme
  • (31) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(66)
    • 5 Yıldız(59)
    • 4 Yıldız(6)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 03/11/2020

    The scooter arrived just today, the box was mostly untouched and not damaged, but it does not apply to the scooter itself. Tachometer was cracked, the scooter is scratched over a considerable area , but seems that the scooter works fine and the damage had no effect on its functional. Overall, the scooter is pretty heavy, but i expected that, it looks pretty solid and very well build. I cannot review the ride, but i will update this review as soon as i will get a ride (if possible) :-)

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 12/04/2021

    Koloběžku jsem objednal 8.4. z českého skladu za 17874 Kč+pojistné+doprava. Dnes odpoledne 12.4.2021 doručeno. Vše je ok. Koloběžka, nabíječka, klíče 2 ks, sedadlo a montážní klíče. Ve skutečnosti není tak malá jako na obrázku. Mám 185cm, 100kg a na odpruženém sedadle jsem v pohodě. Po složení lze přenášet, ale jen dospělý chlap. Koloběžku jsem zvážil a ukázalo přesně 30kg. Stupátko mohlo být širší, ale zvyknu si. Světla svítí dost silně. Řidítka mám na středním stupni a jsou akorát. Nastavení pro postavu 160 až 190 cm by neměl být problém. I když displej neindikuje eko(turbo) a single( dual), tak přepínač poznám, zda je nahoře či dole. Není to tedy tlačítko. Ventilátor nabíječky je dost slyšet, ale nic hrozného. Skládání a rozložení je snadné a rychlé. Návod není. Celkový dojem je velmi dobrý. Jízda ukáže víc. Za tu cenu je skvělá. Už se těším na první jízdu!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/11/2020

    premier retour après 250km ,tout est ok,une charge permet minimum 50km,maxi 70km en jouant avec les mode 2et3 avec mon poids de 120kg,monte les grandes côtes avec une facilité, attention machine puissante en mode 3 dual turbo, vitesse de pointe sur le plat 76 kmh, en monté 30% 45kmh.

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 23/11/2020

    la trottinette est vraiment belle, bien emballé etc.. cependant je la trouve vraiment grande par rapport au photos c'est plus un scooter qu une trottinette.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 25/10/2020

    Um Colossus no mundo das trotinetes 65km/h, bastante forte nas subidas e arranque é maior do que parece, pesada mas muito resistente muito estável na estrada como em caminhos excelente produto e chegou duas semanas antes do previsto 😁

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 05/05/2021

    ha venido con el guardabarros el plástico del tornillo roto he puesto un mensaje al vendedor espero que me lo solucione por lo demás bien no hay ningún problema más se le ve muy buena pinta fuerte muy buena presencia y muy potente eso ya lo diré cuando lo pruebe gracias

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/04/2021

    hola eh recibido mi producto y esta muy bien es un scooter muy potente con un solo motor ya que si uso los dos es peligroso pero es una bestia de lo mejor, lo pedí el 17 de marzo y me llego el 21 de abril de este año muy buena calidad.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/04/2021

    Came after 8 working days. Overall great piece of scooter, but unfortunately it does not charge. I’m not sure if the problem is about the charger or some part of scooter, the charger fan is not workin

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 20/10/2020

    Jest maszyna ! paczka dotarła z Czech po tygodniu i hulajnoga jest w całości ! Spore urządzenie o dużej mocy... jedyne do czego można się doczepić to słabe hamulce... tył nie hamuje praktycznie wcale ale myślę, że trzeba je teraz dobrze wyregulować :) Dzięki za szybką dostawę ! :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/05/2021

    vitesse max a vide 70km/h. avec moi dessus un peu plus de 56 Km/h. trotinette confortable puissante avec une autonomie en roulage sans traîné avec passage en mode turbo quand elle ralentit en côte et pas en mode économique, j'arrive à peut prêt à 40 km. je suis jamais en mode économique et elle marche bien 40 km. temps de charge d'environ 5h. attention chargeur ave. ventilateur donc un peu bruyant. sinon très bon produit. pas de pbs a la livraison et pas de soucis avec le produit.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY15,071.90
    • TRY14,233.52
    • TRY23,964.37
    • TRY6,970.70
    • TRY15,071.90
    • TRY12,245.90
    • TRY14,129.90
    • TRY15,156.68
    • TRY1,450.58
    • TRY5,077.28
    • TRY4,794.68
    • TRY11,303.90
    • TRY11,209.70
    • TRY4,917.14
    • TRY3,767.90
    • TRY6,499.70
    • TRY12,707.48
    • TRY970.17