Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (32) İnceleme
  • (12) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(32)
    • 5 Yıldız(24)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 01/05/2022

    Ebike vhodný do mesta, na krátke výjazdy, odpruženie zvládne aj stredne ťažký terén v lese. Na strmé zjazdy nevhodný, odporúčam vymeniť sedlovku za teleskopickú. Radenie shimano prekvapivo presné, brzdy dostatočne ostré, predné svetlo na bezpečnú pomalú jazdu stačí. Skúška dojazdu: 40km s prevýšením 550m s asistenciou pri podpore 1 až 3 z 5 stupňov, zostatok batérie cca 40-50%, jazdec 90kg. Hodnotiť dojazd bez používania pedálov je zavádzajúce, nie je to motorka. Jedna hviezda dole za nezapojenú poistku 30A v batérii a nezapojený spínač zámku, je nutné to skontrolovať. Batéria overená meraním, skutočná kapacita 15,3 Ah. Nabíjačka 3A je super, len mierne hlučný ventilátor. Blatníky je vhodné vymeniť, pri väčšej rýchlosti sú nestabilné. Nastavenia v počítači sú dostatočné. Bike veľmi vhodný do bytu, vojde sa do malého výťahu. Váha 29kg, preprava v zloženom stave je pre ženu náročná. Dodávka z EU skladu rýchla, mierne meškanie z dôvodu Veľkonočných sviatkov. Celkovo je ebike vydarený kúsok ako dizajnovo, tak aj funkčne, odporúčam.

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 02/05/2022

    Davvero una bici formidabile e una vera bomba molto potente , robusta e veloce supera agevolmente i 40 km orari la consiglio a tutti.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 28/07/2022

    The Bike arrived one week late than the extimate delivery and very important it arrived damage/broken, during the delivery they broken the front and it is fork and it is unsuable, I wrote an email immediately but after two week after sent many pictures and answer at many request from them I still waiting the response from banggood, I hope to solve everythings before..... september

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • VIP4
    SK
    13/07/2022

    Bicykle bol veľmi dôkladne zabalený. Prišiel bez poškodenia. Rýchlo. Ďakujem

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 22/04/2022

    Väldigt fint , saknar refelxer och bakbelysning och ringklocka men har stänkskkydd. kraftfull men batteriet räcker inte 120 km som det står . på full gas(35km/T) ca 20 km på växel 1 som man trampar själv mycket längre men fortfarande långt ifrån det agivna. lätt att montera , man ska bara dra åt skruvarna , jag tycker att styret vill gärna mer än jag vill till höger när man ska svänga höger men vänster är ok. Jag har koppat överallt för en pakethållare som passar men hittar inget. har även sökt på Banggood men får inte fram något vettig. Varan skickades ganska snabbt men Post Nord tappade bort den ett par dagar, den kom inte under hela dagen då det var bestämt och inga uppdateringar fick jag, ringde runt och ingen kunde se vad som hade hänt med paketet, fick samtal efter flera dagars väntande och det levererades tillslut på skärtorsdagen.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/08/2022

    nice bike for first ride all works but. After folding it does not start display or anything. battery charges but nothing else

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/07/2022

    super

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/07/2022

    like it

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/05/2022

    great ebike, very fast delivery

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/06/2022

    The e-bike for this money is not branded, so you have to be satisfied with the fact that non-standard maintenance will be necessary. Leaving aside the fact that my bike arrived with the wrong rear wheel, which captures the transmission, it is quite a successful bike that arouses interest.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$45.99
    • US$16.99
    • US$15.99
    • US$18.99
    • US$24.99
    • US$57.99
    • US$27.99
    • US$65.99