Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (41) İnceleme
  • (8) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(41)
    • 5 Yıldız(36)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 24/01/2023

    At the moment I cannot root anything about the motor and the power of the electric wheels, because weather was not good!!!! Can't use it!!! But it looks perfect and strong enough for me.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/09/2022

    Im very happy with my order. Came earlier then expected, and I have none bad things to say about it. Perfect, thank you! Very recommended.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 19/07/2022

    mám ji přišla rychle a frči skvělé musí se nastavit brzdy a tak dál je supr doporučuji!!!!!Pardubice

    Yorumlar (8)
    Orjinali göster
  • 24/05/2022

    Přišla za dva dny z CZ skladu. Vše v pořádku,bez požkození dopravou, jede parádně 😉Můžu doporučit. Jen kontrola všech šroubů nutná😉

    Yorumlar (11)
    Orjinali göster
  • 03/04/2022

    ottimo prodotto. lunghe l’attesa ma ne vale la pena.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 02/02/2023

    Спасибо! Очень быстро, супер!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/12/2022

    Koloběžka dorazila za týden,krabice byla středně požkozená nicméně obsah byl v neporušeném stavu ,instalace poměrně jednoduchá výrobek má mírné nedostatky ve zpracování (mírně oděrky v laku, nedotažené šrouby) se službou banggood jsem velmi spokojen na koloběžce provedu různá testování a možná napíšu kompletní recenzi

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/06/2022

    ahoj Zdravím, všechny blázny, kolobezku jsem objedna a za 3 dny ji mel doma.Jezdi vic nez dobře, akorad vazim 105kg a na predni tlumice je to hodně. poridim jine časem jinak mi prisla bez jedineho problemu atd ,vse v poradku zatim.jsem moc spokojeny,Moc dekuji BANGGOODU

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 14/06/2021

    The Scooter is so much fun. Only issue, and it's minor is when I opened the box, there was a little screw in the bottom of it. Turns out it was to light bar on side of unit. It's stripped out. I glued it in with locaktite Bangood should charge 20 bucks more and include a second charger. I had to buy one separately.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 05/05/2021

    Muy contento con la compra, ha llegado 1 mes antes de lo previsto y en perfecto Estado!! es muy buen producto, es robusto y con una potencia que da miedo.. 😃

    Yorumlar (5)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$999.99
    • US$1,199.99
    • US$2,099.99
    • US$749.99
    • US$2,299.99
    • US$989.99
    • US$459.99
    • US$1,499.99
    • US$2,199.99
    • US$1,099.99
    • US$2,299.99
    • US$799.99
    • US$599.99
    • US$1,449.99
    • US$1,099.99
    • US$899.99
    • US$799.99
    • US$14.99