Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (33) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(33)
    • 5 Yıldız(28)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 23/09/2022

    Im very happy with my order. Came earlier then expected, and I have none bad things to say about it. Perfect, thank you! Very recommended.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/07/2022

    mám ji přišla rychle a frči skvělé musí se nastavit brzdy a tak dál je supr doporučuji!!!!!Pardubice

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 24/05/2022

    Přišla za dva dny z CZ skladu. Vše v pořádku,bez požkození dopravou, jede parádně 😉Můžu doporučit. Jen kontrola všech šroubů nutná😉

    Yorumlar (10)
    Orjinali göster
  • 03/04/2022

    ottimo prodotto. lunghe l’attesa ma ne vale la pena.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 02/06/2022

    ahoj Zdravím, všechny blázny, kolobezku jsem objedna a za 3 dny ji mel doma.Jezdi vic nez dobře, akorad vazim 105kg a na predni tlumice je to hodně. poridim jine časem jinak mi prisla bez jedineho problemu atd ,vse v poradku zatim.jsem moc spokojeny,Moc dekuji BANGGOODU

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 14/06/2021

    The Scooter is so much fun. Only issue, and it's minor is when I opened the box, there was a little screw in the bottom of it. Turns out it was to light bar on side of unit. It's stripped out. I glued it in with locaktite Bangood should charge 20 bucks more and include a second charger. I had to buy one separately.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 05/05/2021

    Muy contento con la compra, ha llegado 1 mes antes de lo previsto y en perfecto Estado!! es muy buen producto, es robusto y con una potencia que da miedo.. 😃

    Yorumlar (5)
    Orjinali göster
  • 03/07/2021

    🛴🛴

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 05/10/2022

    Magnifique bête lourde mais ça doit arracher j'attends avec impatience de la tester mais à première vue c'est de la qualité l'emballage la livraison nickel merci a vous l'équipe de banggood 👍👍🙏🙏💖

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/05/2022

    Velká spokojenost, neskutečná rychlost dodání a velmi kvalitní výrobek, doporučuji.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$2,899.99
    • US$1,999.99
    • US$859.99
    • US$1,359.99
    • US$1,559.99
    • US$619.99
    • US$519.99
    • US$599.99
    • US$1,099.99
    • US$459.99
    • US$1,299.99
    • US$799.99
    • US$999.99
    • US$423.99
    • US$779.99
    • US$679.99
    • US$2,399.99
    • US$18.99