Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (494) İnceleme
  • (179) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(494)
    • 5 Yıldız(406)
    • 4 Yıldız(38)
    • 3 Yıldız(12)
    • 2 Yıldız(6)
    • 1 Yıldız(32)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 31/10/2021

    First impression was that of a solid construction. Made of steel and thick alu parts, similarly to a motorcycle. Ordered it from PL, arrived after a week. Package was in good condition (apart from a small hole at the center - maybe pierced for inspection..) and so was the product, without any apparent shipping damage. Left blinker was not working, and left headlight had a missing screw. Opened the battery compartment for inspection, and in my unit the 38 Ah battery module seemed to occupy a bit more space than units from some reviewers. Cable management seemed a bit scary, absolute spaghetti. Mine didn't have any thermal pad for the speed controllers. Fixed the blinker myself, problem was in the switch in the handlebar, which was mechanically blocked from moving to the left completely. Lateral LED's are easy to disable by disconnecting the corresponding cables. The red ring and internal red light from the Cree headlights are harder to disable - and these should be disabled because in Europe red or blue lights in the front of a vehicle are illegal. So far due to weather, haven't yet taken it for a spin. Tested the motors with the wheels suspended. At some speeds, the rotation causes vibration of the frame - perhaps some resonance effect. Maximum speed hit by the suspended wheels was 99 Km/h. Throttle response is pretty violent when set to turbo mode (in any of the 3 "gears"). In eco mode the throttle response and speed limits seem to be the same regardless of the selected "gear". Looking forward for taking if for a ride and obtain further impressions of it.

    Yorumlar (18)
    Orjinali göster
  • 07/09/2021

    Kolobežka prišla úplne v poriadku bez jediného škrabanca z Poľského skladu a všetko bolo funkčné, trošku boli povolené niektoré šrouby, ale to už je asi zvykom čínskych kolobežiek, že je to treba podoťahovať všetko keď to príde. Ak ste niekedy rozmýšľali nad kúpou tejto kolobežky, tak absolútne neváhajte, je to proste mega, nedá sa to opísať... krásna, tichá, a keď potrebujete tak silná ako sviňa :) zároveň sa tam dá jazdiť aj krásne do 25 kilometrov za hodinu po meste nie je žiadny problém, odpruženie bomba, neľutujem cestné pneumatiky... je potrebné urobiť pár úprav, ale to už si všetci nájdete na YouTube...nič hrozné... zaberie vám to dve tri hodinky a môžete si plne užívať jazdu na tejto kolobežke...v noci to svieti neskutočne dobre... má to alarm aj diaľkové ovládanie ako na aute...smerovky sú tiež moderné...

    Yorumlar (20)
    Orjinali göster
  • 11/04/2022

    Заказывал со склада в Польше,до Португалии доставка быстрая,за 4-5 будних дней.Новый,0 км( некоторые люди получали самокат уже с небольшим пробегом),только пару царапин,но не критично.Отзыв сразу не писал,решил протестировать самокат.Покупкой очень доволен, всё соответствии с описанием.Один большой минус - это сильная вибрация колёс(придётся калибровать),причем обоих,а так больше нет к чему придраться, всё супер.За 10 дней наездил 300 км,без проблем.Максимальную скорость развивал до 75 км/ч в турбо режиме на второй передаче(это только если батарея полностью заряжена)больше не рисковал.Ездил в смешанных режимах,поэтому точно не могу сказать про автономию,но вполне может 50-60 км в эконом режиме с двумя моторами(я ездил все 10 дней только с двумя моторами и часто использовал круиз-контроль).Всё конечно зависит от рельефа,веса водителя,и погодных условий. Разбирал дэку,все хорошо укомплектовано,ничего менять не нужно,но можно наклеить ещё термо-прокладки на контролеры.Перед первым выездом обязательно подтяните все болты и гайки!При езде,особенно когда у вас остаётся 50% батареи следите за показателем вольтажа! Может просесть меньше 51 вольта и тогда самокат отключится(один раз мне пришлось толкать самокат,думал хватит, оставалось около 35% заряда, хорошо что не далеко от дома это случилось). Круиз-контроль,плавный старт и мощность можно все настроить.Самокат просто зверь.В эко-режиме,1-3 передачи никакого эффекта,а вот в турбо-режиме,2 и 3 передачи вот это весело.Вообщем покупкой на данный момент доволен.Надеюсь,что ещё долго прослужит и наездит много километров.Но время покажет;) Спасибо Banggood!!

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 30/03/2022

    Colis reçu en parfait état, le suivi au top 😁reçu en 7 jours depuis la Pologne, la trottinette n'a aucune casse, aucune rayures, juste quelque vises à serré, c'est tout simplement la meilleure idée d'acheter cette trottinette, elle est immense très robuste un avion de chasse, pour ma part je fait 90kg, je suis monté à 80km/h je pouvais aller plus vite mais à 80km/h c'est déjà flippant lol 😂 elle a tellement de couples c'est impressionnant, je recommande se produit, c'est vraiment une bonne affaire 👌 un grand merci à bangood 👍. n'oubliez pas qu'il faut bien entretenir votre trottinette et surtout votre batterie, bien lire la notice !

    Yorumlar (8)
    Orjinali göster
  • 17/11/2021

    très bonne trottinette extrêmement puissante très satisfait imbattable rapport qualité-prix. les moins chargeur de deux Ampère un peu faible poignée d'accélérateur à gachette un peu difficile avec une telle puissance au bout du guidon chacun ses goûts les feux éclaire les étoiles mais éclair vraiment en fort une trottinette pour ceux qui aiment se faire remarquer où ceux qui n'aiment pas rester discret pas de clé pas de neiman mais un porte-clé électronique style voiture moderne je la conseille fortement vraiment magnifique un petit bijou et vraiment solide

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 28/10/2021

    Až na PODRUHÉ, mě přišlo správné zboží! První Laotii 38,4Ah jsem objednal z CN (v PL nebyly dostupné) ale poslali mě po 2 měs. Boyuedu 28Ah, po reklamaci jsem se dohodl na kompenzaci řádů tisíců Kč a novou Boyuedu prodal. Objednal jsem znovu LOATII 38,4Ah, ale už z PL. Přišla mě konečně LOATIE 38,4Ah 👍 z PL za 4 pracovní dny!!! Dvojitý karton pohltil veškeré nárazy. Nebylo nic poškozeno. Jen na směrovkách je přilepena fólie, která nejde ničím odstranit. Otevřel jsem prostor pro akumulátor a dotáhl svorky silových kabelů k motorům. (žluté krabičky) Byly volné, což by mělo za následek přechodový odpor a možnost spečení kabelů. Odpojil jsem taky obě boční LED pásky, to barevné blikání bylo fakt jako v cirkuse. 👹 Hnus! 🤢 Je nutné dotáhnout OBĚ MATKY na řízení. Musí se povolit brejle na tlumičích, dotáhnout spodní matku, srazit na ni brejle a potom dotáhnout druhou. Je potřeba ale dotáhnout všechny spoje. Taky jsem přichytil páskem svazek kabelů k brejlím, protože při plném rejdu vpravo, se svazek brejlemi drtil. Nadstavit jdou pouze P04, P06, P08 což je opravdu škoda. Trip a time, se po každém vypnutí automaticky nuluje. ✔ Chybí návod, jak se otvírá dálkové ovládání. (DO) Baterie je typu CR 2032. Musel jsem opatrně a bez návodu otvírat, abych něco neulomil. Hned jsem vyhodil do popelnice to "krásné" nářadí, je to blato 🤮tak akorát pro děti předškolního věku.🤪Taky letěli do popelnice obě redukce na zástrčky USA. Fakt, jako opravdu nepojedu z Evropy nabíjet kolobrndu do USA 🤦‍♂️😂 Balení obsahuje dvě nabíječky s proudem 2A. Obě fungují a po nabití aku do plných, přejdou do režimu udržování a rozsvítí se zelená LED. Jedna nabíječka 2A přes noc a HLAVNĚ POMALU, nabije dostatečně aku do plných. Vyvarujte se nabíjení HNED po jízdě! Nechte vychládnout aku, alespoň 2 hodiny. Aku jsou zahřáté a krátíte jim velmi život, zrovna tak NESPĚCHEJTE a do aku "netlačte" dvěma nabíječkami co nejvíce proudu. 🤦‍♀️💥 Škoda, že na tak silnou kolobrndu nejde koupit tlumič řízení.👎

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 15/04/2022

    άριστη και άμεση αποστολή ..το πατίνι ήρθε σε πολύ λίγο χρόνο ..πολύ προσεγμένο σε αντίθεση από μια τρύπα που έκαναν λογικά στην μεταφορά και ένα μικρό σημαδακι στο λαιμό του πατινιου..όλα καλά ..είναι φοβερό

    Yorumlar (8)
    Orjinali göster
  • 25/10/2021

    Servizio bangood ottimo arrivato in 5 gg lavorativi dalla Polonia! È veramente bellissimo ed enorme è praticamente un mostro il migliore in tutto e per tutto. C'è solo da stare attenti per chi non ha mai guidato nulla del genere perché l'accelerazione è veramente brutale! Una cosa che non mi è piaciuta molto è che i vari programmi della dashboard non funzionano tutti, come ad esempio impostare la partenza da fermo! per il resto nulla da dire molto stabile e le sospensioni sono fantastiche. Il casco con lui é d'obbligo!

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 23/10/2021

    Assez impressionnante par rapport à une xiaomi m365 pro ! c'est in monstre de puissance et difficilement maîtrisable quand on a pas l'habitude ! rien de cassé à la réception, la trotinette est bien protégée dans son carton. J'espère qu'elle sera fiable dans le temps. A la réception il faut quand même réserver toutes les vis !

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 16/10/2021

    Отличный самокат! Качество материалов выше ожидаемого. Очень прочная конструкция. Доставка за 3 дня со склада в Польше. Коробка была без повреждений и на самом самокате ни единой царапины. Комплектация и характеристики, как в описании. Единственный минус это полное отсутствие гидроизоляции корпуса,нужно делать самому, но после этого можно оставлять под дождём без проблем. Так же задний амортизатор совершенно без смазки, но это не проблема. За эти деньги это самый лучший выбор. Рекомендую.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$1,599.99
    • US$383.99
    • US$799.99
    • US$1,099.99
    • US$799.99
    • US$2,399.99
    • US$1,299.99
    • US$679.99
    • US$799.99
    • US$1,608.99
    • US$459.99
    • US$1,359.99
    • US$599.99
    • US$669.99
    • US$2,543.99
    • US$779.99
    • US$1,499.99
    • US$58.99