Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (8) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(8)
    • 5 Yıldız(8)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-11 08:21:00

    super robinet, il n'y a plus qu'a le monter

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Robinet

    2019-01-23 11:31:49

    Good shipping fast

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Kitchen Sink Faucet Black Chrome Plated

    2019-01-16 21:03:54

    Kitchen Sink Faucet Black Chrome Plated. I have been using the faucet for a good period of time now. Works great. Very good quality. No issues.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Gostei do produto

    2018-04-04 09:11:20

    Boa qualidade, não 5* mas é boa. Fácil de instalar e com boas instruções. Recomendo a compra, encomendei do armazém Europeu e chegou em pouco tempo.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Miscelatore Led Rubinetto..

    2018-03-20 18:22:25

    Miscelatore di buona qualità pesa circa 25 kg quindi bisogna avere una buona base di montaggio. Imballaggio esemplare confezione molto accurata. Piccola pecca per questo non do 5 Stelle piene guarnizione non compatibile e di scarsa qualità.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Joli

    2018-03-06 06:38:58

    Parait de bonne qualité, costaud et très joli. par contre j'ai changé la pomme, elle ne se vissait pas à fond et ça ne faisait pas beau sinon je ne regrette pas mon achat.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    excellent product

    2017-12-04 08:57:42

    It is the same as on the photo. Very high quality. I have bought it from EU Warehouse and they delivered for 5 business days via DHL.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    best price good quality

    2017-11-16 23:27:29

    good quality

    Yorumlar
  1  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap