Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.88 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (67) İnceleme
  • (10) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(387)
    • 5 Yıldız(337)
    • 4 Yıldız(46)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-03 14:39:24

    Türkçe : Mihome uygulamasını Türkiye seçerek kayıt olunuz. Daha sonra ayarlardan ülkeyi china yapın. Giriş yapın, bluetooth açın, magic touch M tuşuna basın mavi ışık yanıp sönmeye başlayacaktır. Cihaz ile uygulama eşleşince mavi ışık devamlı yanıyor. Uygulamadan öncelikle düşük ayarlarda çalıştırıp vücudu alıştırmak iyidir. İstediğiniz ayarda kullanın. Güzel cihaz, sıra gelen tens cihazlarının cep telefonu uygulaması ile kontrolünü yapmışlar.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-23 11:14:53

    Gut und hochwertig verpackt. Die Qualität der Verarbeitung ist hervorragend. Leider nur ein Pad dabei. Bin gespannt wie oft ich eines benutzen kann. Die passenden Pads gibt es bei AliExpress zu bestellen. Die Einrichtung im MiHome App ist problemlos gelaufen, da das Handbuch ausschließlich in Chinesisch beiliegt konnte ich im App die Funktionen schnell herausfinden. Die Intensität musste ich auf ca. 7 stellen bevor ich etwas spüren konnte. Es sind mehrere Einstellungen möglich, je nach dem auf

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-29 14:27:03

    48 дней до МСК с момента оплаты... очень долго отправляли, уже не надеялся, что отправят, но, девайс получен. Можно брать даже на подарок, оригинальная упаковка выдержит перегрузки российской почты!) сам массажёр-стимулятор с функцией подогрева, а его «лепестки» с бОльшим охватом

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-05 08:14:48

    Excelente aparelho de massagem minha esposa está amando já que outro chegou perfeito ele é muito resistente a tudo produtos da xiaomi são excelentes

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Works great

    2018-04-19 02:23:02

    Really satisfied. Easy to operate. English instruction in the iOS app (printed manual came with package is in Chinese). Can do a lot of massage patterns in the app. App's menu is easy to use. Manual operation has less function but enough to operate. After first tested I can feel pain relief.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-22 10:13:40

    Заказал 30.06, курьер доставил до квартиры в Казани 21.07. Всё супер, всё работает 👍

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-01 13:24:37

    nice light with Bluetooth heater for heater you need to power to power bank, the only con it hasn't a good pad to put it on its not solid but soft

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    surprisingly effective

    2018-08-31 12:25:25

    I bought this massager with few expectations but it is surprisingly effective in providing relief to local aches and pains.... worth the money

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-14 07:42:30

    A present for my wife. She is very pleased!!! The capability to control it with Mi Home by Bluetooth is very good. The battery is also very good!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-21 08:57:01

    Funziona benissimo. Si controlla facilmente con l'app mi home.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap