Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (116) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(116)
    • 5 Yıldız(111)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 06/08/2021

    Cihazın malzeme kalitesi gayet başarılı . Ölçümleri gayet hassas. Yalnız ekranın üzerinde çok fazla çizik var. Aynı gün 2 sipariş vermiştim. Diğer ürün ülkemde 9 gün bayram olmasına rağmen çinden kısa sürede geldi. bu kargo ise hollanda deposundan gönderildi. Hollanda deposu çok yavaş çalışıyor

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/11/2020

    Good quality product. Measures correctly. Very fast delivery . Banggood is very fast and easy to shop from. I enjoy and like shop.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/03/2021

    Costruzione molto solida, devo ancora testarne la precisione ma, ad un primo sguardo, direi che rientri tranquillamente nello standard degli utensili simili, molto comodo ed efficace il laser.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2020

    Good quality product. Measures correctly.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/12/2020

    Ottimo prodotto preciso e di facile utilizzo, lo consiglio

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/09/2021

    Laser pointer is very dim.... 🤔 Clear reading display 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/08/2020

    Não fiz o teste de campo ainda, mas liguei e aparentemente é melhor do que esses que vendem por aí, ponto positivo é a recarga por USB, tipo C inclusive, demorou 15 dias úteis para entrega, muito rápido, boa iluminação, leitor laser, vamos testar ainda.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 29/12/2020

    It arrived in its own box wrapped in a Banggood bag. Turned it on and it worked. Only downside is that the instruction manual is not in English, will have to try and find one. All in all every is good.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 16/04/2021

    Hello, I was very happy when I received the product. Very good packaging. I turned on the device and it worked well. I turned it off. After 2-3 hours I turned it on again and it didn't work anymore - it just flashes and can't be turned off. What can I do? I need it. After 12 o'clock. the battery is exhausted. I plugged it USB into the PC after 10m. it worked normally.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/01/2021

    Прибор маленький, компактный, всего 60 х 60 мм. Дисплей с подсветкой, информация читается легко. Очень чувствительный. Для домашнего хозяйства просто удобная вещь. Повесить полку, выставить стол и многое другое поможет этот прибор. Не надо заморачиваться с точным строительным уровнем. Все необходимые настройки в нем есть. Встроенное питание, магнитная фиксация, показания переворачиваются. Плохо нет инструкции на русском, приходится дополнительно тратить свое время на сбор информации. Цена крутая, но если будет исправно работать, со временем перестанешь об этом вспоминать.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY131.97
    • TRY70.34
    • TRY131.97
    • TRY220.00
    • TRY484.12
    • TRY308.04
    • TRY140.77
    • TRY167.18
    • TRY131.97
    • TRY87.95