Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (94) İnceleme
  • (13) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(94)
    • 5 Yıldız(79)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 06/11/2020

    Посылка дошла быстро, примерно месяц. Собеседника слышно хорошо, креститься быстро, но меня слышно не очень хорошо, присутствует эхо.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/03/2021

    easy installation, fast connection, Battery last long, very useful you can use it left or right

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/11/2020

    O equipamento é bom, esperava um pouco mais, o volume máximo fica um pouco a desejar, e o encaixe na orelha não fica perfeito. A bateria é muito boa. Ainda vale a compra

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • JAHVIP2
    OM
    16/06/2021

    items meets the descriptions. I really love it. battery last long. I charge every 72 hours which is good enough for me. I really recommend this seller. in addition fast delivery.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 05/03/2021

    Στέκεται καλά στο αυτί. Σε ακούν και τους ακούς πολύ καλά! Το μόνο αρνητικό είναι ότι αργεί λίγο να "κουμπώσει" με το κινητό.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 04/07/2021

    注文から約2週間で日本に届きました。 音質はそんなに良くありませんが、ビジネス用なので問題ありません。安くて良い買い物ができました。

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/01/2021

    Llegó en tiempo y forma, aún no checo su funcionamiento pero el empaque venía sellado y lucen de buena calidad

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/02/2021

    llegó más rápido de lo que pensé.....buena experiencia de compra

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/09/2021

    very good!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • DZdano
    PR
    03/08/2021

    Excellent 5/5

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY173.59
    • TRY321.22
    • TRY225.70
    • TRY217.02
    • TRY382.01
    • TRY512.27
    • TRY373.33
    • TRY347.28
    • TRY338.59
    • TRY190.96