Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (22) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(22)
    • 5 Yıldız(21)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 24/07/2018

    Dato l'esiguo costo e la qualità del materiale ritengo estremamente valido il rapporto qualità prezzo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/10/2020

    ottimo venditore spedizione veloce tutto in ordine

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/11/2017

    E' di plastica ma sembra ben proteggere la maschera dagli schizzi di scoria creato dal processo di saldatura. Ne ho acquistati dieci per una buona scorta visto il prezzo basso. OK!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/05/2016

    Work perfectly with my helmet: ( http://www.banggood.com/Transforme-Solar-Auto-Darkening-Welding-Helmet-TIG-MIG-Welder-Lens-Mask-p-976147.html ) Good quality and great price !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/02/2016

    Buenos protectores e indispensables para no estropear el cristal de la careta de soldar. Se adaptan bien a la careta

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2016

    I got the price of the journey described. perfect replacement of worn parts. I recommend to everyone.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/02/2020

    👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/11/2019

    not happy with them I still haven't got my complete order

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/05/2019

    Lens Cover Splash Guard fit for welding helmet&lenses... OK

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/04/2019

    良い買い物でした

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY94.63
    • TRY369.32
    • TRY416.68
    • TRY123.04
    • TRY473.51
    • TRY321.96
    • TRY255.75
    • TRY94.63
    • TRY160.93
    • TRY331.43
    • TRY245.42
    • TRY416.68
    • TRY281.23
    • TRY369.32
    • TRY350.37
    • TRY113.57
    • TRY208.29
    • TRY388.26