Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (49) İnceleme
  • (10) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(49)
    • 5 Yıldız(48)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 25/05/2021

    Top pas encore réussi à voler avec car c la première aile alors je flippe je l'ai crasher une 10ene de fois avec le full gaz et a part d'éjecter la caméra et la lipo quand c'est très violent elle n'a pas casser pour l'instant j'ai hâte de réussir à décollée

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 10/09/2021

    Funktioniert mittlerweile super. Nur der empfohlene 3s Akku sollte nicht verwendet werden, lifert viel zu wenig Schub um überhaupt fliegen zu können. Zumundest mit dem Akku aus der pnp Version. Verwrnde nun einen 4s Akku und einen 2750 kv Motor. Jetzt funktioniert es perfekt. Somi kann ich das Wing sehr empfehlen jedoch nicht die pnp Version.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/08/2021

    Great plane, when I got mine I only paid 53 bucks, which is amazing. The AR Wing may be old but it for sure not obsolete 👍🏾. You can build this thing in a day, and it flies amazingly. sadly I did crash it on my maiden due to INAV failsafe dis-arm mid flight, totally my fault 😭. But this frame is AWSOME, and I recommend as your first wing kit, this the one 💪🏾

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/05/2021

    полностью разобранный. нужен клей, нужно вклеить фанерки и куски карбона и магниты. магниты ещё нужно правильно вклеить, чтобы притягивались крышки на оба магнита. ещё нужно вклеить гайки на которые прикручиваются крылья болтами. можно взять другую версию с уже вклеенными деревяшками и магнитами. смотрел обзоры на этот самолёт, там уже было вкленно. я бы переплатил бы за вклеенную версию если бы сразу понял что это невклеенная версия, т.к. клей вонючий, идеально приклеить не испачкав самоль и не испачкавшись самому сложно и время потратил. пока не облетал

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/09/2021

    Witam Paczka doszła szybko kurierem InPost. Towar dobrze zapakowany. Model piękny. Poelcam

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/04/2021

    spedizione velocissima 4 giorni da CZ in Italia. Prodotto ben rifinito. spero di provarlo presto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2021

    top of top wings

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/05/2021

    muy buen producto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/04/2021

    230km/h very good plane

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/01/2021

    barang bagussss paking aman

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY755.43
    • TRY1,615.15
    • TRY1,441.47
    • TRY1,875.67
    • TRY1,059.37
    • TRY1,007.27
    • TRY1,050.69
    • TRY1,059.37
    • TRY408.06
    • TRY1,203.53
    • TRY1,667.26
    • TRY1,128.84
    • TRY764.11
    • TRY1,467.52
    • TRY199.65
    • TRY1,840.94
    • TRY1,042.00
    • TRY2,561.72