Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1583) İnceleme
  • (158) Görüntü
  • (3) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1583)
    • 5 Yıldız(1443)
    • 4 Yıldız(93)
    • 3 Yıldız(25)
    • 2 Yıldız(12)
    • 1 Yıldız(10)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/12/2020

    Пратката пристигна навреме и в добро състояние. Очаквах повече, но и така съм доволен. Взимам го за да мога да улесня заниманията си с любимото ми хоби - ремонт на електроника. Това уредче се справя добре с тази задача. Много съм доволен от тази покупка. Вече си мисля, че трябваше да го поръчам с металната стойка - мисля, че мога да си я закупя отделно. The shipment arrived on time and in good condition. I expected more, but I'm still happy. I take it so that I can facilitate my activities with my favorite hobby - electronics repair. This device handles this task well. I am very pleased with this purchase. I already think I had to order it with the metal stand - I think I can buy it separately.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/10/2020

    CORRRE RISCO TER QUEBRADO MICROSCOPIO...EMBALAGEM MUITO POBRE. APARELHO MUITO BOM EU RECOMENDO. IT IS RISK TO HAVE BROKEN MICROSCOPE ... VERY POOR PACKAGING. VERY GOOD APPARATUS I RECOMMEND.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/01/2021

    exactement comme c'est décrit...bonne qualité et finition par rapport au prix ...agrandissement reel, testé avec des composants CMS...batterie tres correcte en autonomie

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 16/12/2020

    recomendo muito, chegou antes do prazo e a qualidade é top demais parabéns Banggood 🔬😍👏🏻

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/01/2021

    I loved it with all my heart.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/12/2020

    Merhabalar, sipariş ettiğim ürünü teslim aldım. çok teşekkür ederim, sizi çevreme kesinlikle tavsiye edeceğim. Teşekkürler.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/12/2020

    Low cost "microscope". On hobby work is it good microscope. The holder is not practician.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/11/2020

    fast cargo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/11/2020

    Excelente producto, tal y como se describe en la publicación, me ha sido muy útil en cuanto a soldaduras ya que puedo ver correctamente el estado de las soldaduras muy pequeñas.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/10/2020

    Für den Preis finde ich gut

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY178.16
    • TRY1,876.21
    • TRY703.52
    • TRY712.90
    • TRY215.68
    • TRY656.61
    • TRY1,970.03
    • TRY966.20
    • TRY1,135.07
    • TRY1,876.21
    • TRY1,303.94
    • TRY553.42
    • TRY619.09
    • TRY694.14
    • TRY1,031.88
    • TRY684.76
    • TRY1,031.88
    • TRY1,407.14