Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1312) İnceleme
  • (158) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1312)
    • 5 Yıldız(1256)
    • 4 Yıldız(52)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 20/05/2021

    Паяльник шёл 22 дня.В принципе,нормально.Сам паяльник небольшой,аккуратный,сделан качественно.Проверил,работает хорошо.Какую температуру выставишь,такая и остаётся после выключения.Покупкой доволен.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/09/2021

    barang tiba dalam waktu 14 hari dari pemesanan, dari pemesanan ke proses pengiriman butuh beberapa hari dan pengiriman cukup cepat, packaging kurang aman mengingat pengiriman antar negara, hanya dibungkus pelastik saja dan tidak ada yg lain, tapi tiba dengan selamat tanpa kendala dan barang berfungsi dengan baik, thanks banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/01/2021

    Stok var diye aldım ama üç ay sonra gönderildi. Uyku modu 15 dakika yerine 5 dakika olsa daha iyi olurdu. Hızlı ısınıyor. Topraklı fiş kullanmaktadır.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/03/2021

    Sipariş süreci çok hızlı ama kargo için aynısını söyleyemeyeceğim. 1 hafta gümrükte bekledi sonra şehrime gelip 1 hafta da burada bekledi PTT kargo çok kötüydü. 16.30 TL gümrük vergisi çıkmış d mailde

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/08/2021

    product ok but sleeping mode not work ? no sleeping after " 5 " to " 30 " minutes ..., bed.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/04/2021

    Good soldering works well, auto Sleep also works, fast heat. Thank you banggood for the package delivered.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/04/2021

    THe sondering iron came in two weeks to Greece. As you can see in the photos it comes with a strange non-EU plug and I had to change it. On the other hand when I gave poser to it in 20 second it reached 300 celsius and and I had to reduce it immediatelly because the tin head came glowing red. Its realy powerfull. Use 180 celsius to solder.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/07/2021

    this works great so far. I really like the automatic sleep function so I don't have to turn it off or unplug it. it feels about as comfortable in my hand as my Weller. quality seems very good.....time will tell.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/04/2021

    Tudo certo. veio conforme o anuncio.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/07/2021

    ferro de solda de excelente qualidade, funcionando perfeitamente, muito bom para trabalhar em placas de circuito

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY121.49
    • TRY121.49
    • TRY2,249.18
    • TRY408.06
    • TRY425.43
    • TRY247.93
    • TRY312.54
    • TRY78.07
    • TRY73.12
    • TRY45.50
    • TRY460.17
    • TRY138.86
    • TRY69.39
    • TRY189.57
    • TRY156.23
    • TRY70.08
    • TRY121.49
    • TRY52.02