Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (122) İnceleme
  • (16) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(122)
    • 5 Yıldız(114)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • GeoVIP5
    GR
    18/01/2021

    nice product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/04/2021

    très bonne qualité. arrivé assez vite sans être tordu. RAS !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/05/2019

    très bon produit. j'ai eu un problème car ça n'etait plus en stock (bien que j'ai pu passer commande), mais banggood à envoyé l'article très rapidement après que ça soit de nouveau dans les stocks. produits solide, sans irrégularités, parfait..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • sariz96
    HU
    27/12/2018

    I tried to use the B type pulleys (625zz Flat Type Plastic Pulley Concave Idler Gear) with M5x30 screws and Machifit Black 2060 V-Slot Aluminum Profile Extrusion Frames. I could see these products are suitable.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • sariz96
    HU
    27/12/2018

    I tried to use the B type pulleys (625zz Flat Type Plastic Pulley Concave Idler Gear) with M5x30 screws and Machifit Black 2060 V-Slot Aluminum Profile Extrusion Frames. I could see these products are suitable.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/07/2020

    todo fue rapido

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/06/2019

    tardo un poco en salir de alla pero llego en lo previsto unas 3 semanas

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/04/2019

    Al sujetar los 3 perfiles con CELLO de color amarillo, sin haberlos protegido antes con un papel, han quedado manchados y ahora tendré que limpiarlos, tal vez con disolvente o gasolina, y perder el tiempo. MUY MAL esa falta de precaución a la hora de hacer el paquete.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/01/2019

    Ottimo prodotto come da descrizione, come sempre tutto ok.....

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/11/2018

    Het product werd geleverd zoals beschreven en snel geleverd. Alleen de verpakking was wat minder daar de geel oranje tape smurrie achter laat welke moeilijk te verwijderen is.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY74.68
    • TRY149.45
    • TRY74.68
    • TRY130.76
    • TRY55.99
    • TRY130.76
    • TRY102.72
    • TRY65.33
    • TRY102.72
    • TRY130.76
    • TRY803.70
    • TRY579.39
    • TRY429.84
    • TRY46.64
    • TRY485.92
    • TRY74.68
    • TRY41.03
    • TRY84.02