Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (280) İnceleme
  • (32) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(280)
    • 5 Yıldız(268)
    • 4 Yıldız(12)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/01/2021

    Sehr stabile Ausführung.Leichter präziser lauf.Motor muss bei CNC 3018 aber mit dem mitgelieferten Kabel angeschlossen werden, sonst keine einwandfreie Funktion.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/03/2021

    Contento muy bien echo lo que necesitaba para mi cnc gracias 🙂

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/03/2021

    İyi bir alışveriş. Teşekkürler.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/06/2021

    ótimo produto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/12/2020

    llegó antes de tiempo muy bueno falta revisarlo electrónicamente bien por el empaque

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/10/2020

    muito bom exelete produto, chegou antes do data prevista.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/01/2020

    Yaklaşık 1 ayda sorunsuzca teslim aldım, vergiler dahil şekilde satın aldım ekstra herhangi bi ücret ödemedim. 2 eksenli lazer gravüre 3. eksen olarak ekledim. Herhangi bir yüke maruz kalmıyor bu yüzden direnci konusunda yorum yapamıyorum ayrıca güce ihtiyaç duymadığım için üzerindeki stepper motoru da bağladığım eksendekiyle değiştirdim, üzerinde gelen motor, x eksenine bağlı olandan daha kuvvetli bu yüzden bu değişimi yaptım. lazer gravürde z eksenini kullanmamın sebebi de 3-4 tekrarla kesebildiğimiz malzemelerde her tekrarda kesmek için geçilen yerin yaklaşık 1 mm kazındığını varsayarsak odak değişiyor, her geçişte z eksenini de yaklaşık 1mm aşağıya alarak odağı sabitlemeyi amaçladığım için z ekseni sisteme dahil ettim. Memnunum :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/03/2017

    the z-axis work ok, i ave used for laser and small drill engraver, the only problem is a small movement in one direction, is easy to fixing just add a bracket to hold everything, see image ..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/03/2018

    product is too cost as compared to invoice the given and worst delivery by Aramex and custom clearance take too much time and the big irritation is bangood did not provide my details to Aramex even my mobile number so that they can't send link to send me the KYC link but the customer care of Aramex is too goods and I am still waiting for the another one product which is orders 26th March I think It will not be delivered even 26 of April

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/02/2020

    Fully Disappointing................. I received totally different item after waiting for almost one month...... Please send what i have ordered ASAP. Send via express mode since i need the item ASAP. Check the tracking No.......

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY607.80
    • TRY291.44
    • TRY399.38
    • TRY2,657.24
    • TRY338.59
    • TRY694.64
    • TRY644.27
    • TRY121.49
    • TRY642.54
    • TRY69.39
    • TRY52.02
    • TRY60.70
    • TRY486.22
    • TRY121.49
    • TRY66.35
    • TRY69.39
    • TRY15.54
    • TRY69.39