Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (62) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(62)
    • 5 Yıldız(59)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-24 00:07:16

    Hi my name is Naveen I am a gamer. MantisTek is a my best Gaming Gear. I have a MantisTek mouse , MantisTek Headphone and MantisTek mouse pad I always choose MantisTek products because the products have a good quality for valuable price.. and I think they can give a fight to the other brands. MantisTek if you read my review please give me a offer to buy a keyboard.(I hope this specially ) thank you I wish your further works. and I now continuing the unbox video you can watch it in youtube in

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-09 21:21:34

    Produto excelente qualidade ótima e um preço muito bom

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Buenos audífonos

    2018-12-25 15:06:19

    Lo compre porque me pareció lo mejor en relación calidad-precio y no me equivoqué. Son cómodos y la calidad del audio es buena.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-29 18:10:47

    Excelente fone, bons graves e bem confortável. Só achei a função de vibração leve, depende do volume.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-05 03:37:31

    Very good headset. I haven't tried it yet but I will update soon. Thabk you banggood

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-02 12:49:54

    Lo estoy probando y cumple con lo que promete, cable largo, luces, buena ergonomia, vibra como debe pero el audio no es tan claro como podria serlo, pero para el precio es muy bueno! Si lo recomiendo.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-26 06:49:46

    schöner Kopfhörer, schwere Bauform, etwas für größere breitere Köpfe. Karton hat beim versenden gelitten, als Geschenk so nicht zu gebrauchen. Mein Sohn wird sich trotzdem freuen. 😊

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    наушники

    2019-01-03 09:47:24

    хорошие наушники. сыну очень понравились. спасибо

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap