Müşteri Değerlendirmesi

4.91 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (58) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(58)
    • 5 Yıldız(54)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • 2020-01-31 01:22:33

    mıknatıslı örgülü şarj kablosu aldım fakat kargom dan çıkan sadece ucundaki USB kısımlar çıktı kabloları yok 4 tane aldım hepsi eksik daha önce mesaj göndermiştim fakat hala geri dönen olmadı paramın iadesini istiyorum.I bought a magnet braided charging cable, but only the USB port on my end is out of my cargo. There are no output cables.

    Yorumlar
  • nspka
    CZ
    2020-04-14 16:21:10

    Jedná se o doplňující propojky ke kabelům s magnetickými výměnnými koncovkami. Pozor, tyto jsou určeny ke kabelům s obdélníkovými a ne kulatými koncovkami.

    Yorumlar
  • 2020-01-17 13:30:29

    Sadece uc kısım geldi kablo gelmedi eksik ürün geldi

    Yorumlar
  • 2020-01-04 01:12:45

    Megfelelő

    Yorumlar
  • 2020-02-17 14:48:05

    achei que era com o cabo mais e só o prug

    Yorumlar
  • 2020-02-12 13:59:50

    its ok

    Yorumlar
  • Teresa
    PT
    2020-01-29 07:51:39

    Boa tarde,estou decepcionada levam ao engano o cliente a figura trás o cabo ainda mostra 3 cores indica que é trançado,agora como faço para saber qual é o cabo,isto foi o que eu encomendei! Especificação: Marca: Marjay Cor: preto / vermelho / prata Comprimento do cabo: 1m Ficha do cabo: Ficha tipo C / Micro USB Peso do produto: 25g

    Yorumlar
  • 2020-09-30 19:04:49

    pessoal preste atenção quando forem comprar esses tipos de cabos para nao acontecer com vcs o que aconteceu comigo, eu crente que estava comprando os cabos mas nao, veio so as pontas magnetizadas. nao digo que isso e culpa do vendedor eu nao li a descrição. no mais tudo certo!!!

    Yorumlar
  • 2020-02-10 13:35:35

    Love these, bought a bunch of cables and micro-usb and C-type connectors. I carry cables in my car, at work, in my back pack and all over the house. Makes it easy to charge all phones, tablets and earphones

    Yorumlar
  • 2020-01-29 05:56:13

    Good magnetic connection, works absolutely perfectly. very good quality built product, smooth edge to the touch on both ends of the connections. nice braided cable with LED indicator, I can't fault it to be honest.

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY25.16
    • TRY33.58
    • TRY42.00
    • TRY47.05
    • TRY25.16
    • TRY84.08
    • TRY42.00
    • TRY33.58
    • TRY42.00
    • TRY50.41
    • TRY75.66
    • TRY42.00
    • TRY30.21
    • TRY33.58
    • TRY210.32
    • TRY142.99
    • TRY58.83
    • TRY67.25