Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (53) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(53)
    • 5 Yıldız(42)
    • 4 Yıldız(11)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/05/2021

    bel prodotto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/02/2021

    thanks for the delivery I will appreciate u

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/09/2020

    Türkiye den alacaklar için 2 beden büyük söylemelerini öneririm kumaşı güzel malzeme kaliteli, şile bezinin benzeri diyebilirim.. boydan uzunluğu çok uzun beklenmesin 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/09/2020

    Nice shirt, good quality & fit and nice green color. Composition: 50% cotton, 25% polyester and 25% Wiscose fiber. Not linen, but similar touch, and not so rough

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/09/2020

    Tam yazlık ürün. İnce, havadar.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 13/10/2020

    جيده

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/09/2021

    Im so pleased with the orders I have received on here that in the future I think this is where Ill order from in the future.Came in good time,good condition and fit great I also love the style and have been questioned were I got them.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/09/2021

    J'ai acheté plein de petites chemises sur ce site dont la marque INCERUN et franchement elles sont très bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/08/2021

    i have just received the polo shirts. though the product is not good as expected it, but I like it in way that style differs from other shirts.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/11/2021

    good

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$23.99
    • US$22.99
    • US$21.99
    • US$24.99
    • US$18.99
    • US$25.99
    • US$21.99
    • US$21.99
    • US$34.99