Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (32) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(32)
    • 5 Yıldız(26)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(5)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 07/12/2020

    Загалом , очікувана якість. Закороткий рукав, буду дошивати манжету сам.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/01/2021

    c est superbe

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/03/2021

    Far too long to get the item. The product is also mismarked for size. I ordered XXL and got Large size, as far as fit. This is the 2nd product from Banggood and I cannot recommend this company, nor its products. Denny Gardner

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/02/2021

    Пришло быстро упаковано качественно , товар соответствует описанию и хорошего качества !!! Спасибо !!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/02/2021

    Suis un peu déçu malgré que j’ai pris une taille large l’élastique de la taille est un peu trop court ça serait super si on avait un meilleur contrôle sur celui-ci

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/01/2021

    No me ha llegado nada, ni tampoco ningún recibo de mensajeria. Que problema ha ocurrido con el envio? Por favor, me gustaria que se solucionase, no querria dejar de usar esta aplicación.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/11/2020

    Good quality, not super warm but good quality and size. Shipping took a while, a month+ to arrive. But happy with product.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2021

    Définitivement a la mode, tres remarquable

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 09/01/2021

    I’m happy

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/01/2021

    great quality. exactly what I expected.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY329.61
    • TRY282.51
    • TRY254.25
    • TRY310.77
    • TRY235.41
    • TRY282.51
    • TRY263.67
    • TRY263.67
    • TRY207.15
    • TRY282.51
    • TRY329.61
    • TRY263.67
    • TRY263.67
    • TRY263.67
    • TRY263.67
    • TRY329.61
    • TRY263.67
    • TRY1,883.90