Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (29) İnceleme
  • (0) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(29)
    • 5 Yıldız(21)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/06/2021

    mas o menos

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/12/2020

    Muy bonita y de manga larga para ahora. envio rapido, todo OK

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/11/2019

    I like the design and it's reasonably weel made. The cloth though is so thin you can almost see through it. Definitely something to wear in summer only.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/04/2020

    hát ehez a termékhez már írtam véleményt csak nem rakták ki na szóval szerintem nem éri meg az árat csa15% a cotton amit nem így írtak és mindenféle szálak lógtak ki minden honnan

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2020

    Difficile à dire ; je ne sais si c'est un article solide. Je le croyais plus comme une chemise à mettre par tout les temps mais je ne pourrai la mettre qu'à l'été

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/07/2019

    Kalitesi - fiyatı ve renkleri süper...Umarım yıkanınca renk değişmez..

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 03/08/2020

    Item runs smaller than expected. if an XL best to order the next size up. I will have to return for larger size.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/05/2020

    nice summer shirt very thin tho.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/09/2019

    Fast delivery and very good value . err on the bigger size if you are unsure or borderline. Thank You

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/05/2019

    хорошая и легкая рубашка на лето. пошита хорошо. нитки не торчат. брать можно.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY242.02
    • TRY204.77
    • TRY232.71
    • TRY260.64
    • TRY269.95
    • TRY214.08
    • TRY176.83
    • TRY195.46
    • TRY251.33
    • TRY214.08
    • TRY204.77
    • TRY148.90
    • TRY260.64
    • TRY204.77
    • TRY223.39
    • TRY232.71
    • TRY204.77
    • TRY325.83