Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (71) İnceleme
  • (26) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(71)
    • 5 Yıldız(65)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 14/07/2021

    chegou bem rápido, não liguei ainda porque não tenho ainda controlador de carga tenho que comprar mas o produto inversor chegou rápido e parece ser bom ótimo vendedor tudo certinho ( studio3d paraiba) Di

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 22/09/2021

    Ηρθε μεσα σε 22 μερες σε αριστη κατασταση δοκιμαστηκε και ειναι ενταξει φαινεται πολυ καλη κατασκευη δεν ξερω αν ειναι αληθινα τα watt (7000w) που λεει γιατι δεν εχω τοση μεγαλη καταναλωσει για να το τεσταρω παντως το προτεινω ειναι θηριο ευχαριστω το banggood για την αριστη πωλησει

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/07/2021

    it was working good power on... not tested the load yet cause y order is 24v. and I have only 1 12v to test. I will update my review as soon as my batt. order arrived to the final testing with load...

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 03/06/2021

    Thanks guys, order received. I must say that I did not expect the unit to be as small as it is but let's hope the saying is real in this scenario "Dynamite comes in small packages". Have not tested it yet because I need to get a battery but sure it will

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 09/09/2021

    Montado e funcionando a todo vapor. Quem quiser ver é só ir no meu canal no YouTube Jp dicas e truques

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/08/2021

    chegou em 20 dias úteis, veio tudo certinho, não fui taxado. já estou usando, inversor nota 10.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/09/2021

    Chegou muito bem embalado. O de 4000

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/09/2021

    Ürün sağlam bir şekilde geldi. Çalışıyor. Türkiye ye direk posta seçeneğini işaretledim. Bu sayede ekstra bir ücret gümrük vergisi kargo ücreti ödemeden ürünü teslim aldım.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/08/2021

    el articulo llego mucho antes de lo esperado y ya lo prove y esta perfecto...gracias

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/08/2021

    satisfied working 220v 60hz hope you have support of spare parts of this model just incase have trouble

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY713.54
    • TRY2,194.33
    • TRY1,043.60
    • TRY749.22
    • TRY535.13
    • TRY1,516.38
    • TRY624.34
    • TRY517.29
    • TRY1,070.36
    • TRY535.13
    • TRY1,186.32
    • TRY1,186.32
    • TRY1,213.08
    • TRY588.66
    • TRY1,158.76
    • TRY1,302.29
    • TRY1,027.54
    • TRY579.74