Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.96 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (26) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(26)
    • 5 Yıldız(25)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-20 16:00:54

    V celku zajímavá nabíječka litiových a niklových článků za slušnou cenu. Krom ve videu zmíněného konstrukčního nedostatku se mi líbí a vyhovuje. Ovšem až čas ukáže jak dobrá nabíječka to vlastně je. https://youtu.be/sQx-J3zyPp4

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-19 10:10:22

    ordinato il 21 - 06 arrivato il 19 - 08 ricevuto dentro una busta di plastica nera in scatola di cartone senza alcun danno , e' arrivato con spina USA che ho velocemente sostituito. Ho provato il caricabatterie con alcune lipo 18650 e le ha caricate perfettamente. Molto soddisfatto dell'acquisto.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-02 06:04:34

    I have not tried it yet, but it looks great.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-24 02:04:13

    This charger is better than I expected, the smart detection of inserted battery is good, also can selected specific battery slot without difficulty, also have several function, but I think even default setting is good enough.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-25 00:23:25

    Very good charger, tested on Li-Ion and NiMh Batteries. Automatically set current is very low, as for me, but can be changed manually.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-12 12:46:03

    Rendben megérkezett. Viszonylag gyorsan. A hibajavító funkciót nem tudtam alakalmazni LI-ion akkuknál.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-02 06:07:13

    хотелось бы,чтобы в комплекте шёл 12- вольтовый адаптер.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-02-16 09:49:02

    awesome charger

    Yorumlar
  1 2 3 4  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap