Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (17) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(17)
    • 5 Yıldız(15)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/12/2021

    Nie wiem jak z trwałością, ale wydaje się bardzo dobrze wykonany. Przyjemny responsywny ekran. Szybko się paruje i łatwo się obsługuje. Ja polecam.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/01/2022

    bello da vedere, compie le sue funzione come indicato.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/01/2022

    gran bel prodotto dal punto di vista hardware, belle e varie le skins...da rivedere la parte software ...speriamo in prossimi update

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/03/2022

    Das Produkt scheint hochwertig zu sein, App aus dem App-Store per Code herunterladen ein Problem. Schnelle Einrichtung der persönlichen Daten, viele verschiedene Zifferblätter. Nur die Lieferzeit ist natürlich extrem Mangelhaft, 5 Wochen ist schonein WItz. Ich überleg ob ich bei bangood überhaupt noch was bestellen sollte.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/03/2022

    A encomenda não dói entregue ainda, por um erro foi clicando como recebido, favor desconsiderar a informação que a encomenda foi entregue

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 25/01/2022

    配送は10日ぐらい、外見はチープですが、動きはスムーズ、輝度も申し分ない。 悪くない買い物でした。

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/03/2022

    produto ainda não chegou

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 22/02/2022

    Beautiful watch, software likes to disconnect from time to time, but I'm happy with a purchase

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/02/2022

    ładnie wygląda, lekki spodziewałem się że będzie cięższy. Aktualizacja zaraz po sparowaniu. Język Polski dostępny.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/01/2022

    The watch is great all but I can't get the weather to work on ANY Phone or ANY tablet. Will not work. Live in the USA so I think I am out of luck

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$55.99
    • US$51.43
    • US$32.99
    • US$169.99
    • US$39.99
    • US$56.99
    • US$249.99
    • US$19.99
    • US$54.99
    • US$52.99
    • US$34.99
    • US$49.99
    • US$58.99
    • US$39.99
    • US$28.99
    • US$35.99
    • US$60.99