Müşteri Değerlendirmesi

4.82 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (28) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(28)
    • 5 Yıldız(24)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
  • 02/02/2018

    Me ha sorprendido por su calidad, es muy bonita el cierre es muy fuerte, el iman agarra en cualquier posición, muy recomendable!!

    Yorumlar
  • 08/09/2018

    J'ai fais une erreur lors de ma commande, j'ai demandé par chat l'aide à un vendeur, qui très aimable a pris ma demande en compte et tout s'est très bien déroulé ce qui m'a permis de commander et de recevoir le bracelet de me rêves dans les délais prévus, bravo à Banggood.

    Yorumlar
  • 04/01/2018

    товар так долго шёл без трек номера, но все таки доехал. спасибо качество отличное. Все подошло отлично смотрится.

    Yorumlar
  • 02/12/2017

    Das Band wird mit zwei Stiften zur Befestigung geliefert. Ich bin im speziellen von der stufenlosen Einstellung und dem Magnetverschluss begeistert. Man muss keine Glieder umständlich entfernen. Der Magnetverschluss hält auch bei normaler Büro und Gartentätigkeit.

    Yorumlar
  • 08/08/2017

    the band has good quality and good looking ,and comfortably stands on wrist. the seller shipped the item just 2 or 3 days after purchase. thanks to banggood website.

    Yorumlar
  • 21/07/2018

    Well since the pins are missing its no use for me and i can't realy say my opinion. Sorry

    Yorumlar (1)
  • 03/05/2018

    Buena correa de 22 mm con cierre magnético, se ajusta a la muñeca perfectamente, estoy contento con la compra

    Yorumlar
  • 25/07/2017

    un ottimo cinturino per il mio gear s3 lo consiglio

    Yorumlar (1)
  • 15/02/2019

    todo correcto, por poner una pega, solo el tiempo de entrega por lo demas ok.

    Yorumlar
  • 14/08/2018

    Ótimo produto.

    Yorumlar
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY123.47
    • TRY443.08
    • TRY424.57
    • TRY105.22
    • TRY93.68
    • TRY138.97
    • TRY86.02
    • TRY141.46
    • TRY140.34
    • TRY232.39
    • TRY258.22
    • TRY206.56
    • TRY86.02
    • TRY306.43
    • TRY146.29
    • TRY172.12
    • TRY362.31
    • TRY344.32