Müşteri Değerlendirmesi

4.32 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (161) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(161)
    • 5 Yıldız(121)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(10)
    • 2 Yıldız(7)
    • 1 Yıldız(15)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • Cien952
    PT
    2020-03-05 11:39:20

    Entrega rápida, embalagem perfeita. Falta experimentar.

    Yorumlar (2)
  • 2020-02-18 11:36:17

    Produto excelente. Chegou antes do tempo previsto.

    Yorumlar (1)
  • 2020-01-14 06:22:16

    Tutto ok, funziona correttamente, grazie

    Yorumlar
  • 2019-05-07 10:31:30

    Merhabalar. Ürün problemsiz bir şekilde adresime teslim edildi. Ancak ürünün yanında şarj adaptörünün ve de kutu içerisinde gelmemesi tek olumsuz yönüydü diyebilirim. Sonuç itibariyle gayet memnunum. Teşekkürler Banggood. & Hello. The product was delivered to my address without any problem. However, the product's next to the charger adapter and the box did not come in the only negative aspect I can say. As a result, I am very pleased. Thanks Banggood.

    Yorumlar
  • 2017-09-05 23:41:34

    Produto veio de acordo com a compra. Excelente como escuta não funciona a função GPS no Brasil (mas comprei sabendo). Foram 7 dias até chegar no Brasil (parabéns Banggood) porém foram 50 dias úteis no total até a entrega (culpa dos Correios daqui). Recomendo o produto.

    Yorumlar (1)
  • 2016-08-20 02:13:20

    The package was intact. The delivery was fast, the items works as it is intended. I recommend the seller. I very satisfied. It was a very good bargain. Thank you Banggood!

    Yorumlar
  • 2017-09-09 15:47:29

    très bon qualité il fonction très bien j'aime ce produit car il est util pour les enfant et les grands parents

    Yorumlar
  • 2018-12-08 06:27:47

    güzel ürün . fakat 2G hat ile çalışıyormuş ve her seferinde cihaza mesaj atıp iletişim kuruluyormus bunları bilerek alın.

    Yorumlar
  • 2017-07-05 18:13:20

    El tamaño del producto es pequeña pensé que era grande muy pronto hare un review del equipo

    Yorumlar
  • 2019-09-24 12:46:04

    نفس المواصفات واصليه شكرا للبائع

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY69.33
    • TRY94.52
    • TRY70.11
    • TRY849.99
    • TRY233.89
    • TRY128.91
    • TRY128.68
    • TRY233.89
    • TRY179.29
    • TRY358.67
    • TRY701.82
    • TRY62.31
    • TRY202.69
    • TRY85.71
    • TRY857.79
    • TRY1,247.73
    • TRY265.16
    • TRY140.30