Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.93 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (207) İnceleme
  • (37) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(583)
    • 5 Yıldız(558)
    • 4 Yıldız(21)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-02 08:50:18

    Tastiera bluetooth Mini 3.0 pieghevole pieghevole per sistema Samsung Dex Win / iOS / Android 1. Design ergonomico 2. Facile da trasportare. 3. Ottima sensazione d'uso, design di ottima forma. 4. La scheda touch più grande, l'esclusivo doppio pulsante del mouse. Touchpad piccolo ma in linea se utilizzato con tablet o smartphone Prodotto di qualità professionale.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-18 14:46:44

    Entrega rápida bem embalado, ótimo aparelho leve, compacto, preço com frete para o Brasíl Rs135,00. Sobre funcionamento só após um tempo de uso.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-09 11:55:52

    excelente producto, tardo pero llegó superando las espectativas y cumpliendo con lo ofrecido, funciona perfectamente y lo recomiendo mucho. se entiende que la tardanza es por la mensajería y no hay problema alguno

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-16 08:07:59

    incredibile tastiera bluetooth. formato super compatto, corsa tasti perfetta, l'unico problema è il layout americano... ma bastano degli adesivi e si risolve! molto utile!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-18 11:52:49

    One of the best portable keyboards for the price if not probably the best one out there. Let's get to my favourite feature which is the long battery life so far I have been using it for the past two days since it got delivered to me out of the box and I haven't charged it yet so that 40 hours continuos use seems legit so far. Next is the keyboard keys they are very responsive with surprisingly good key travel with enough depth to type for hours of comfort. My only gripe is just the small letters

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-02 14:05:19

    Aparelho ótimo! Funciona perfeitamente no tablet da marca Samsung! Chegou muito bem embalado!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-08 04:52:26

    Very slick keyboard, looks better than expected in real life.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-12 13:48:43

    Small, portable, ideal for travel. A direct BACK/Home key would be useful for Android devices.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-22 06:28:55

    look great, feel great

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-03 07:51:32

    recebi hj gostei como descrito recomendo o vendedor

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap