Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (158) İnceleme
  • (9) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(158)
    • 5 Yıldız(145)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 03/01/2019

    For christmas house or store light decor or for a party. Excellent quality. Arrived in good packaging without damages!

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 21/02/2016

    Цветомузыка блин. работает от голоса и рандомом. Коепление на небольшой штатив или к потолку. В целом доволен.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/03/2017

    Met all expectations!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/06/2018

    Me and my husband we really like this party light it look amazingI wish I can put vedeo here it really work it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/02/2017

    Boa qualidade Bom preço Método de envio rápido

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/04/2016

    Very nice little laser light with moving G & R lights. Lights are very bright. Good for small party room.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/01/2020

    it came in 12 days,

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2017

    Works great. My son is very happy.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/09/2016

    bonito espectaculo por lo que cuesta plenamente satisfecho

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/08/2021

    Kellemes kütyü! 😁Világos helységben is meglepően erős fénye van. Jó vétel egy kis baráti zenélős, kortyolgatós összejövetelhez. 😉 Gyorsan megérkezett, futárral, egyéb költség nem jelentkezett.😉 Kedvelem a Banggood-ot....😁

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$11.99
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$5.99
    • US$49.99
    • US$40.99
    • US$47.99
    • US$13.99
    • US$22.99
    • US$15.99
    • US$45.99
    • US$33.99
    • US$21.99
    • US$8.99
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$209.99