Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (189) İnceleme
  • (19) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(189)
    • 5 Yıldız(176)
    • 4 Yıldız(9)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 27/03/2021

    Απλά πολύ καλά τέλεια ! ! !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2020

    super, thank you.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/04/2021

    super! i jus them for sim racing. good grip. good fit.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/04/2021

    muy bueno, son muy frescos muy recomendable

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2019

    Bellissimo guanto per uso estremo ..bici corsa moto , molto comodo morbido e sufficientemente caldo e ventilato ... rinforzato su palmo sulla presa . prodotto con ottimi materiali

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/12/2018

    guanti per motociclisti ciclisti da corsa con stampa scheletro osseo della mano ottima qualità prezzo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • Dutzy
    RO
    15/05/2017

    Bought for me and my girlfriend for the summer motorcycle rides. If you have L size i recommend to buy the L size.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/11/2016

    Very good quality materials. As advertised. My wife is very happy as it is exactly what she expected.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/05/2016

    aivan loistavat hansikkaat lämpimällä kelillä moottoripyörää ajaessa. hyvä pito. ei pidä tuulta mutta suojaavat hyvin lämpimällä kelillä. nämä ovat jo toiset tilaamani hanskat koska ensimmäiset meni jo käyttöön toiselle perheenjäsenelle. kiitän suuresti :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/10/2016

    but. i order a m size gloves for my son. i got xl size and they to big for him

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY218.59
    • TRY187.54
    • TRY150.01
    • TRY103.10
    • TRY103.10
    • TRY93.72
    • TRY159.39
    • TRY243.83
    • TRY168.77
    • TRY93.72
    • TRY487.75
    • TRY525.27
    • TRY309.50
    • TRY103.10
    • TRY431.46
    • TRY93.72
    • TRY112.48
    • TRY74.96