Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (146) İnceleme
  • (25) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(16)
    • 5 Yıldız(16)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-18 12:37:45

    ممتتتتتتاز جدددا رح تواجه مشكله وحده بس اللي هي حرف الـ ( ذ ) لكن حلها سهل غير اللغه الاقليميه من اعدادات الوندز للكيبورد الى العربيه ١٠٢ واستمتع ياعسل ١٠/١٠

    Yorumlar (5)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-22 00:40:37

    ürün gayet güzel ve güvenilir almak isteyenlere tavsiye ederim resimdede gördügünüz gibi türkçe harf tuşlari yok onun haricinde cok güzel bana ürün 11 günde geldi

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-27 18:33:23

    First experience with "budget" keyboard. Sadly, my A key is living own life and sometimes work sometimes won't. What's good: - Lightning, incredible RBG and many mods, you gonna love it. - Size, you can fit it everywhere. - You can choose between black or white. - Price Not good: - My is with Reds switches and they have great sound, feels similar to cherry's red but like i mentioned A key sometimes just won't work. - Macros and fact you don't have software. Would i recommend? There's like 3 good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-17 14:19:50

    Em resumo, tem uma ótima aparência e uma boa qualidade na construção. As teclas são bem boas para digitação e a iluminação RGB é um show a parte e de muita qualidade. Recomendo!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-29 04:05:17

    Its a great keyboard for this cheap. Also Im dissapointed for getting a Black keyboard, i ordered a white one. The Red switches feel and sound great :)

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-17 09:24:36

    custo beneficio melhor impossível, perfeito pra quem gosta de customizar até o RGB que possui infinitos programas. super compacto, material de qualidade muito boa, recomendadíssimo!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-10 01:33:06

    buen producto me gusto mucho el rgb lo recomiendo, llego algo maltratada la caja pero todo bien

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-22 13:15:07

    Gayet kaliteli bir klavye. Tesekkur ederim.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-25 18:15:53

    Muy rapido, nada de preocupaciones y facil de rastrear, llego por Estafeta en aproximadamente 20 dias, No funcionaba al inicio porque estaba en modo inalambrico xD pero una vez lei el manual lo puse en modo alambrico y funciona a la perfeccion:D

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-05 08:11:42

    teclado muito bom! tava precisando de um desses branco para combinar com a mesa e com o mouse . chego antes do prazo tava 1 semana na casa do meu colega e só hoje fui buscar

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap