Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (31) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(31)
    • 5 Yıldız(21)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/07/2022

    Batteriebetrieben mit Saugnäpfen! Einfach Wasser rein Schmuck oder Brille dazu , einschalten, fertig. Funktioniert einwandfrei! Ich reinige meine Brille täglich damit! Sehr empfehlenswert!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/07/2022

    comprei principalmente para lavar óculos. chegou em perfeito estado e funciona bem.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/06/2022

    pretty small but worked

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2022

    It's not a ultrasonic cleaner. As it didn't turn on as I tried, I disassembled it to take a look inside and it is just a weak rotary motor, not even properly wired. it was free and I didn't expected much, but that was beyond expectations.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/07/2022

    Attention! This is not an ultrasonic cleaning machine. It's just an internal motor vibrating.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/06/2022

    ajándékba kaptam, így nem érdekel, de elég gagyinak tűnik.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/05/2022

    Bom, foi um presente então eu n esperava muita coisa dele. Porém tenho que destacar a velocidade de entrega que foi super veloz, e o atendimento que foi ótimo! No mais o produto é simples e até limpa pequenos itens mas n espere nada extraordinário. Todavia n estou desapontado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/05/2022

    Non so che dire, lo usato per delle monete senza vedere nessun miglioramento estetico. Forse pulisce solo, non toglie eventuali tracce di ossido. Il rumore che fa non è poco....

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/08/2022

    la notice c'est en chinois on comprend rien en plus il abîme les bijoux surtout en argent je crois qu'il sert juste à laver les dentiers

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/05/2022

    ein wenig zu klein. Funktioniert

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$10.99