Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (929) İnceleme
  • (131) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(929)
    • 5 Yıldız(876)
    • 4 Yıldız(50)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 20/10/2020

    aparelho de fácil uso, o multimetro detecte automaticamente o tipo de corrente que está sendo medido e alterna ente DC ou AC. uma função útil também, é o detector de linha viva (Fase). Já a lanterna que vem no aparelho, pra mim não tem função, já que o brilho é muito baixo. também não gostei do fato das pontas de prova serem fixas, e achei o brilho da tela um pouco baixo. Nas fotos parecia ser mais brilhante. no geral é um bom produto pelo valor que se paga

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 12/02/2021

    Excellent! I made a product review video about it. It was beyond my expectations. It is a very practical instrument that I renamed as the "tool multimeter". I can hang it from my hand and work free. We don't need to know or take care about functions because the instrument will do it by itself, switching between AC/DC voltages in highest or low lowest scales. I recommend this product. (The product review is on YouTube in Bob Kalpon videos).

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 06/07/2021

    Ürünü bir kaç ay önce aldım. Direkt posta ile 1 hafta içinde, gerçekten hızlı bir şekilde bana ulaştı. Ürünü özellikle volt ölçümü ve kablolardaki veya elektrik hatlarındaki kopukları tespit etmek amacıyla kullanıyorum. Malzeme kalitesi gayet iyi. Yanında pilleri dahi gönderilmişti. Dokunmatik olmasi ve led ekranı sayesinde kullanımı oldukça kolay. Karanlık ortamlar için kendi feneri var. Yanında taşıma çantası mevcut. Hemen her şey düşünülmüş. Üründeki tek negatif yön ise ölçüm uçlarının çıkmıyor oması. Kablolar çıkarılamadığı için katlamak gerekiyor. Bu yüzden yanında gönderilen çantasına zor sığıyor. Katlamadan dolayı zamanla zarar görebilir. Bu yüzden 1 puan kırsam da alacak olanlara tavsiye ederim.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2020

    multimeter do domácnosti aj pre domácich majstrov. Je plne automatický a ovládaný dotykom. meria všetky bežne elektrické veličiny + NCV a live - fázu v zásuvke. má zabudované káble - to sa mi páči. svetlo je slabé - skôr symbolické. za túto cenu 13,50€ OK multimeter for home and for homeowners. It is fully automatic and touch controlled. measures all common electrical quantities + NCV and live - phase in the socket. has built-in cables - I like that. the light is dim - rather symbolic. for this price € 13.50 OK

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/12/2020

    15 günde teslim aldım ürün çok güzel acemi herkes kullanır otomatik ölçüm tek eksi tarafı kablo ayrı olsa daha mükemmel olurdu ürün kaliteli kılıf ve askılıkda çıkıyor kaliteli güzel ürün tavsiye eder

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 12/06/2021

    plusy - cena 16€ z českého skladu - automatická detekcia potrebného merania - celkom presné merania - prehľadný displey mínusy - dotykové tlačidlá nie sú presné - káble sú vstavené - môžu sa ulomiť - vstavané svetlo je zbytočné z meračom som spokojný pros - price 16 € from Czech stock - automatic detection of the required measurement - quite accurate measurements - clear display cons - touch buttons are not accurate - the cables are built-in - they can break - built-in light is unnecessary I am satisfied with the meter

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/09/2020

    Llego 15 dias antes. Embalado en su caja rígida. Es perfecto, en el modo "auto", puedes tomar cualquier tipo de medida sin tocar ningún botón. En medición de tensión, te muestra la frecuencia. La visualización de la pantalla es muy buena. Como muestro en la foto, viene con funda y un cordón para el transporte. Los tapones de las puntas para el llevarlo, me parece correcto. La mascarilla quirurjica y el Samsung A20, no lo regalan, lo he utilizado para que veáis la escala del tester. No me gusta el conector de las puntas, que es fijo, si se rompen las puntas, ¿que hacemos con el aparato?. Yo le abría puesto un pequeño soporte en la parte posterior para mantenerlo en plano inclinado. El precio me parece muy económico para el tipo de medidor, lo cual le hace más interesante. Por último, le añadiría la opción osciloscopio, para ser el multímetro mas completo y barato. Compradlo, merece la pena.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 13/04/2021

    Received in a good condition, very good device, auto multi functions every thing is ok except: Accidentally touch keys . Non removable wires. Bright not adjustable. hoping to be considered as improvement for next version/models. Generally is good, thanks banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • GioVIP4
    GR
    01/04/2021

    I am very satisfied, it works with 2 batteries, is light, led monitor, makes automatic measurements if you want, you can use its light in the back and finally in the start is accurate

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/12/2020

    thank you bangood for this order it works perfectly arrived on time and for sure I hope that in the future the packages will not be lost a good day I wish you

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY121.79
    • TRY147.91
    • TRY147.91
    • TRY348.13
    • TRY348.13
    • TRY417.77
    • TRY243.67
    • TRY217.55
    • TRY182.73
    • TRY156.61
    • TRY165.32
    • TRY139.20
    • TRY178.98
    • TRY243.67
    • TRY287.19
    • TRY165.32
    • TRY461.30
    • TRY748.58