Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (150) İnceleme
  • (37) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(150)
    • 5 Yıldız(135)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(5)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 22/01/2021

    Excelente relógio.. o melhor que já tive.. Mto bonito. Tamanho grande. Muitas funções. O aro em volta do vidro tem um brilho bem especial. A única coisa que deixou a desejar foi a pulseira de nylon no quesito conforto.. mas resolvi isso comprando uma pulseira de borracha adicional. Vale a pena o produto!!

    Yorumlar (5)
    Orjinali göster
  • 16/12/2020

    Very durable watch! Wrist warp fits very good! Many functions to "play" with! It is as described! Came earlier undamaged and secure! I recommend it for "hard" use! Πολύ καλό ρολόι για τα λεφτά του! Είναι στιβαρό και με πολλές λειτουργίες! Ενδείκνυται για σκληρή χρήση, βουνό θάλασσα κλπ!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/08/2021

    Шикарные часы для любителей крупных мужских "гаек" на запястье! Я, как раз такие форматы люблю.На тонкой ручке будут смотреться комично, поэтому соизмеряйте свои пропорции с размером часов до покупки. Ремешок, на удивление, очень приятно сидит на руке. С такими часами хорош будет черный вороненый мультитул- браслет от Laserman. Органично и брутально. Это мои вторые часы от North Edge которые также меня только радуют. Буду отслеживать новинки этого бренда и непременно куплю их снова.Отличный выбор в рамках скромного( для такого качества) бюджета.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2021

    Saati çok beğendim sağlam bir şekilde elime ulaştı. Yalnız Ptt kargo sorun çıkarıyor. Siparişimin üzerine benim bilgilerimi değil başka birinin ismini ve adresini yazmışlar, bu yüzden kargoyu adresime getirmediler. Ptt dağıtım merkezine gidip kendim teslim almak zorunda kaldım. Banggood, Ptt yetkilerinin, Siparişin alıcı bilgilerini doğru girdiğinden emin olması gerekiyor. Çünkü PTT Kargo şirketi, sırf müşteri gelip kargosunu şubeden teslim alsın diye bilerek başka birinin ismini ve adresini yazıyor sonra kargonun alıcısına ulaşamadık diyerek teslim etmiyorlar. Ürüne gelecek olursak; Saat metal dökümden yapılmış baya ağır ve kalın, bütün özellikleri çalışıyor. Ekranı biraz soluk gösteriyor ama pilden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Saatte; Altimetre, Barometre, Pusula, Metronom, Adımsayar, Kronometre gibi bir çok özellik var. Ürün siyah güzel bir kutuda, garanti belgesi ile beraber geliyor. Çok sağlam bir saat, olay kolay kırılacak gibi durmuyor. Üretici ve satıcı firmaya teşekkür ederim.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 12/05/2021

    Jestem pod wrażeniem. Polecam miłośnikom dużych zegarków. Ten zegarek jest poprostu super. Miałem kilka zegarków od Timex ale one temu nie dorównują. Bardzo szybka przesyłka, ze śledzeniem. bardzo dużo funkcji no i to podświetlanie. poprostu jest boski. Dziękuję za bardzo dobrą jakość i za super cenę. Napewno będę waszym wiernym klientem. 👍👍👍👍👍👍👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/06/2021

    First of all, I would like to commend Banggood for speedily delivery of my watch. I was a bit anxious because this was buy. This watch is exactly what I wanted: it is heavy and looks durable. I haven't fiddled yet with its many features, thus I cannot comment on that aspect. But all in all I am extremely satisfied with Banggood's level of service.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/09/2021

    Arata foarte bine ceasul si am reusit sa fac setarile foarte usor.A ajuns in 10 zile de la comanda.Superb ceasul.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/08/2021

    Watch arrived exactly at the estimated day. Its exactly what i expected, big, tough and impressive. thank you.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/04/2021

    Fully satiafied and suggested!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/03/2021

    Спасибо!я очень доволен!👍👌👽❤️

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY79.34
    • TRY1,126.86
    • TRY231.07
    • TRY90.07
    • TRY202.85
    • TRY208.71
    • TRY315.46
    • TRY235.22
    • TRY162.37
    • TRY405.61
    • TRY72.03
    • TRY100.97
    • TRY90.97
    • TRY180.22
    • TRY105.21
    • TRY81.68
    • TRY160.93
    • TRY333.49