Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (351) İnceleme
  • (79) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(351)
    • 5 Yıldız(310)
    • 4 Yıldız(32)
    • 3 Yıldız(7)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 07/01/2021

    Πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Ποιότητα ήχου πέρα από τις προσδοκίες . Εξαιρετική ποιότητα για τα χρήματα που έδωσα . First impression very good. Sound quality is very good better than my expectation. Very good value for money!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 28/08/2021

    Για μουσική είναι πολυ ωραία τα ακουστικά και έχουν αρκετά καλό ήχο. Επίσης είναι πολύ μικρά και εφαρμόζουν τέλεια χωρίς την αίσθηση ότι θα πέσουν.Στα αρνητικά για ομιλία δεν είναι τόσο καλά αφού ο συνομιλητής δεν σε ακούει. Επίσης η γλώσσα που ακούγεται είναι τα κινέζικα που όσο και εαν προσπάθησα δεν κατάφερα να το κάνω να μιλάει αγγλικά. Τέλος είναι λάθος που αναφέρετε ότι έχει θύρα type c .Έχει micro USB. Ήταν ένας απο τους λόγους που το πήρα αφού δεν ήθελα να έχει micro usb γιατί είναι παλιό πρωτόκολλο και απογοητευτικα .Ώμος η πολύ φτηνή τιμή, η καλή απόδοση στην μουσική και ότι είναι μικρά με αποζημίωσαν.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/03/2021

    Recebido em perfeito estado, na embalagem original lacrada. Coloquei pequena carga e já saiu pareando. Muito fácil trocar a linguagem. excelente produto. Recomento a todos do Banggood.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 05/07/2021

    Really nice for the price !!! Pairing is super easy !! Magnetic base when charging inside the case !! Sound is descent not like samsung galaxy buds, but can't complain price and quality match !!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/07/2021

    Absolutely beautiful! these are light, and cancel out back round noise! THIS took 14 business days to receive, longest in all my orders. I live in Surprise, Arizona and this is my 10th order from Banggood!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/05/2021

    Llegó en tiempo y forma correcta, me encantó el tamaño y los he usado un poco y me parecen buenos por el momento, calidad precio acordes, lo que no me gustó fue que en la descripción decía entrada de alimentación tipo c, y no es así, es micro USB.. por eso le doy 4 estrellas..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/03/2021

    Colis livré 6 jours après ma commande, en excellent état, et avec tout son contenu. Les écouteurs sont déjà chargés, et le coffret de charge aussi. Ils sont donc utilisables tout de suite. C'était mon premier achat, et j'en suis très satisfait.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2021

    Prezzo irrisorio (15€), per una discreta qualità, perché suonano bene, sono piccolissime e non hanno frequenze enfatizzate (più alti medi o bassi) suonano senza dare più del chiaro! Per cuffie da usare con il telefono sono ottime... spedite in tempi brevi. consiglio

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/12/2020

    Han llegado antes de lo esperado. Los he probado y tienen buen sonido, se ajustan muy bien a la oreja y la sincronización con el móvil es rápida y sencilla. Los aconsejo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/04/2021

    Fenomenalne slusalice, prvoklasna izrada, dizajn i kvalitet se ne dovode upitanje sve preporuke za kupovinu. Odlican kvalitet zvuka lepo prijanjaju usima i kao da ih nemate .

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY173.59
    • TRY321.22
    • TRY225.70
    • TRY217.02
    • TRY382.01
    • TRY512.27
    • TRY373.33
    • TRY347.28
    • TRY338.59
    • TRY468.85