Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (79) İnceleme
  • (18) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(79)
    • 5 Yıldız(69)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/05/2022

    plusy - kvalita spracovania je výborná. cena super 5€ v akcii. mám sivo modré vyhotovenie mínusy - zvuk nie je veľmi dobrý. chýbajú basy pros - the quality of workmanship is excellent. price super 5 € in action. I have a gray - blue version Cons - The sound is not very good. bass is missing

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/12/2021

    Sản phẩm được đóng gói kỹ càng tai nghe không dây được hoàn thành tốt trải nghiệm sản phẩm chưa tốt còn có độ trễ

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/02/2022

    Мне понравилось звучание этих наушников, лёгкое сенсорное управление, удобно сидят в ушах, батарея держит долго. Приехали запечатанные. Есть инструкция на английском.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/11/2021

    Veio em uma boa embalagem. Para quem gosta desse tipo de fone é muito bom, usei por cinco horas e ainda tinha bateria. Os comandos touch funcionam muito bem.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/03/2022

    Excelente calidad de material y buen sonido, ese es el tamaño real.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2022

    Fiquei muito feliz com esse espetacular fone da NOKIA, excelente custo benefício. Recomendo de olhos fechados. Parabéns NOKIA.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/05/2022

    Güzel kaliteli bir ürün.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/04/2022

    Süper

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/04/2022

    very good product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/03/2022

    zaebis,prishlo ranshe vremeni.vse.ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$20.99
    • US$35.99
    • US$17.99
    • US$20.99
    • US$41.99
    • US$17.99
    • US$15.99
    • US$14.99
    • US$196.99