Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (228) İnceleme
  • (50) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(228)
    • 5 Yıldız(210)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(4)
    • 1 Yıldız(5)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 06/08/2021

    Turkey Direct Mail ile 1 haftada teslim aldım. Ürün çok iyi durumda geldi. Aracıma takıp henüz test etmedim ancak daha önce bu markanın ürünlerini kullandığımdan bunu da beğeneceğimi umuyorum. Sis ve kısa farlarım için de sipariş vereceğim. Türkiye'deki dandik markalara para vermeye gerek yok.Teşekkürler.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 28/06/2021

    اضاءة قوية جدا

    Yorumlar (8)
    Orjinali göster
  • 05/05/2022

    just received the product from delivery agent. product quality look like very good. i can say its a well made product. i have to test it. i will update a foto after test. anyway i have to banggood deliver time is excellent. i have received it one week earlier than expected. thats why i will trust this company.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2022

    This led bulbs is second to none would recommend you buy it. I'm using it as High beams on my Toyota Fortuner and it's very bright.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2022

    The package comes in good condition

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/11/2021

    Goods na Goods

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2021

    I received them! They look fine in good packaging! All I have to do is place them and I will be back! Thanks Banggood ❗

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/06/2022

    bien reçu l'article très bien enbalage et arrivée Avent la date merci

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/03/2022

    Πολύ καλές για τα λεφτά τους. Δυνατό άπλετο φως και στην μικρή αλλά και στην μεγάλη σκάλα. Δεν περίμενα τόση απόδοση και ποιότητα. Αν και 36 watt η κάθε λάμπα το φως που δίνει είναι τρομερά πολύ πιο φωτεινό από την αντίστοιχη 55 watt αλογόνου! Εννοείται ότι προτείνονται με κλειστά τα μάτια!!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/12/2021

    RECIEVED IN TIME AND GOOD PACKING

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$46.99
    • US$28.99
    • US$25.99
    • US$33.99
    • US$26.99
    • US$18.99
    • US$21.99
    • US$76.99
    • US$21.99
    • US$25.99
    • US$18.99
    • US$29.99
    • US$21.99
    • US$61.99
    • US$29.99
    • US$26.99
    • US$40.99
    • US$20.30