Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.84 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (25) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(25)
    • 5 Yıldız(23)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-26 09:34:06

    looks very good and works fine to

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-26 19:10:18

    ok

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-26 02:46:37

    very good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    concern

    2018-12-11 10:55:10

    I've see a video on youtube and i am concern, this bottle doesn't have filter of ozone and clore... Ozone and clore are harmful for our health... Tell me if this bottle have a filter clore and ozone...

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Parece de 2 mano

    2018-11-22 09:57:48

    Esta que e recibido parece de segunda mano, la caja y la botella han llegado muy mojadas y las instrucciones solo en chino, espero que funcione.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Esta perfecta

    2018-11-22 09:56:15

    Esta que he recibido yo está perfecta, pero la de mi otra hija parece de segunda mano, a llegado la caja muy mojada, y las instrucciones so,lo en chino, espero que funcione bien.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Maravilha de produto

    2018-11-02 21:35:27

    Aparelho Deixa a água hidrogenada com ph mais alcalino e além de tudo é um antioxidante FPS para os radicais livres que nós estamos expostos ótimo nota 10👍🏾

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Garrafa de hidrogenio recarregável

    2018-06-26 20:14:01

    Recebi muito bem embalado. Acondicionado em uma caixa excelente para proteção da garrafa, muito bom. Ainda não testei não deu tempo.

    Yorumlar
  1 2 3 4  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap